Minden, ami DC!

Premierdátumot kapott a 'Preacher' második évada!

2017. március 11. 10:00 | DC Magyarország | komment

Érdekes koncepció, nagyszerű és neves színész- és készítőgárda. Minden rendelkezésre állt, hogy az AMC a "Breaking Bad", a "The Walking Dead" és a többi nagy sikerű, saját gyártású sorozata után után ismét hatalmasat durrantson, és habár nem lehetünk maradéktalanul elégedettek a "Preacher" című Vertigo adaptáció első szezonjával, éppen elég jól teljesített ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a folytatást.

pre_201_sb_0130_0167_dng-935x658.jpg

Dominic Cooper (Jesse Custer) és Seth Rogen (executive producer) a második évad forgatásán

Ráadásul elmondhatjuk, hogy még semmit sem láttunk, ugyanis a készítők állítása szerint legutóbb mindössze a karakterek bemutatása volt a céljuk, és csak most veszi fel a műsor a képregények fonalát. Ezt nem bánom, ugyanis kaptunk egy remek felvezetést, – a csatorna eddigi alkotásaihoz hűen – durva akciókat (igaz, sajnos keveset), humoros pillanatokat, amik mellé nagyszerű színészi alakítások párosultak. Nehéz lett volna nem megkedvelni a főszereplőket (még ha az alkotók néha igyekeztek is negatív hatást gyakorolni ránk).

Az utóbbi napok mozgalmasak voltak a továbbiak kapcsán. Bejelentettek jó pár castingot, a premierdátum mellett pedig az alábbi galériában és a fent láthatóval együtt hat kép is érkezett az új szezonhoz.

A 13 részből álló második évadban Jesse (Dominic Cooper), Tulip (Ruth Negga) és Cassidy (Joseph Gilgun) utazását követhetjük nyomon, akik útra kelnek, hogy megkeressék Istent. "Egy őrületes világba hajszolják egymást, amelyet a Pokol és a Mennyország figurái laknak, és mindenki e két világ között." A Deadline értesülései szerint a folytatásban állandó szereplőként feltűnik Noah Taylor ("Trónok harca", "Deep Water"), Pip Torrens ("Star Wars: Az ébredő Erő", "A korona") és Julie Ann Emery ("Fargo", "Better Call Saul"), akikhez visszatérő szerepben csatlakozik Malcolm Barrett ("War on Everyone", "Dear White People"), Ronald Guttman ("Homeland: A belső ellenség", "Mozart in the Jungle") és Justin Prentice ("Tizenhárom okom volt", "Malibu Country").

Arról nincs semmi információ, hogy ki melyik karaktert játssza. Tavaly augusztusban Sam Catlin producer elárulta, hogy az egyik új szereplő "a fehér öltönyös alak, akiről a rajongók tudni fogják, kicsoda." Szinte biztos, hogy a készítő ezzel a mondatával Herr Starr-ra utalt, akit ha minden igaz, az első szezon harmadik részében néhány pillanat erejéig láthattunk is, ám akkor még arc nélkül. Ha tippelnem kéne, őt Pip Torrens fogja életre kelteni (igen, mert ő is kopasz).

14701484923julie-dretzin-as-dany-morse-bicknell-as-man-in-white-suit-preacher.jpeg

Herr Starr az első évadban?

Végül nem maradt más, minthogy eláruljam, amit már a címben is említettem. A "Preacher" várva várt folytatásra szerencsére már nem kell sokat várnunk, ugyanis alig több, mint három hónap múlva, június 19-én, hétfőn veszi kezdetét. A hazai menetrend valószínűleg a megszokott lesz: az amerikai vetítést követő nap este a magyar AMC szinkronnal tűzi műsorára az új részeket.

UPDATE (2017.04.03.): Időközben befutott az első ízelítő is, amit a Facebook oldalunkon magyar felirattal is megnézhettek:

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Írta: Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3012329029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása