Minden, ami DC!

Ők lesznek a főszereplők a 'Black Lightning' pilot epizódjában

2017. március 13. 19:28 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A FOX csatornától a CW-hez vándorló "Black Lightning" pilot három hét leforgása alatt megtalálta a négy főszereplőjét. Az utolsó casting végére múlt hétvégén került pont, ezért összeszedtünk nektek mindent egy bejegyzésbe, amit eddig tudunk a projektről.

black_lightening_cress.png

A címszereplő szuperhőst, Black Lightning karakterét Cress Williams ("Hart of Dixie") kelti életre. Jefferson Pierce "jelenleg egy South Central Los Angeles-i iskola igazgatója. Nagyszerű apafigura a diákok szemében, és igazi hős a városlakók szerint. Odavan a két lányáért, és még mindig őrülten szerelmes exfeleségébe, Lynnbe."

nafessa-williams_china-anne-mcclain.jpg

Jefferson két lánya, Anissa és Jennifer Pierce szerepére Nafessa Williams ("Vészhelyzet: Los Angeles") és China Anne McClain ("House of Payne") szerződött le. Anissa "Jefferson szenvedélyes és gyors észjárású huszonéves lánya, aki egyszerre próbál helytállni az orvosi iskola diákjaként és részidős tanárként az apja iskolájában," Jennifer pedig "független, szókimondó atléta növendék, szép sikerekkel a háta mögött." A képregényekben később mindketten az apjuk nyomdokába lépnek és szuperhősök lesznek, előbbi Thunder, utóbbi pedig az apja iránti tisztelete jeléül Lightning néven.

christine-adams-as-lynn-black-lightning.png

Hozzájuk csatlakozott most Jefferson exfelesége, Lynn szerepében Christine Adams ("A S.H.I.E.L.D. ügynökei"). Lynn "önbizalmat és intelligenciát sugároz. Habár van egy csintalan oldala, nem érdemes vele szórakozni, amikor a családról van szó." A színésznő számára nem idegen a DC világa, ugyanis egy nagyon apró mellékszerepben feltűnt a "Batman: Kezdődik!" című Nolan rendezésben is.

A Tony Isabella és Trevor Von Eeden DC képregénye alapján Salim és Mara Brock által írt "Black Lightning" sorozat Jefferson Pierce karakterére fog koncentrálni. A bemutató epizódot Salim Akil rendezi. A sorozat a Warner Bros. Television, a Berlanti Productions és az Akil Productions közreműködésében valósulhat meg. Executive produceri szerepet vállalt a Berlanti Productionstől Greg Berlanti és Sarah Schechter, az Akil Productionstől pedig Salim és Mara Brock Akil.

Szóbeszédek szerint a pilot forgatása március 20-án veheti kezdetét Atlantában.

A hivatalos szinopszis szerint "Jefferson Pierce meghozta a döntését: évekkel korábban megvált a jelmezétől és titkos személyazonosságától. Miután a mintadiák lánya egy helyi banda tagja lesz, visszaszáll a harcba, mint a körözött igazságosztó és DC legenda, Black Lightning."

Ha a lehetséges új DC műsor teljes évadberendelést kap a CW csatornán, úgy a "Black Lightning" vélhetően csatlakozik majd az "Arrow" által 2012-ben útjára indított, majd az évek során a "The Flash," a "DC's Legends of Tomorrow," valamint a "Supergirl" (és a "Constantine") sorozatokkal kibővített világhoz, amit csak egyszerűen Arrowverzum néven emlegetünk.

UPDATE (2017.03.29.): Megérkezett az első fotó Cress Williams főszereplőjéről teljes harci felszerelésben! A jelmezt a "Penge - Szentháromság", "A Vasember", "A dzsungel könyve" és a készülőfélben lévő "Jumanji" folytatás kosztümjeit is jegyző Laura Jean Shannon tervezte. A bemutató rész készületei már tartanak Atlantában, ennek apropóján debütált az első kép a karakterről.

black_lightning_first-look_image_58dc239fd02000_11195132.jpg

Mit gondoltok a koncepcióról és a castingokról? Írjátok le véleményeteket hozzászólásban!

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Írta: Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr712329989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása