Minden, ami DC!

Végre itthon is bemutatják a Tini titánok, harcra fel! filmet

2019. augusztus 07. 10:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ismét az HBO kedvez a hazai DC rajongóknak.

00_005_fullres-ttgfp068.jpg

Amerikában tavaly nyáron mutatták be a Tini titánok, harcra fel! rajzfilmsorozathoz készült egész estés filmet, amely nálunk sajnálatos módon nem került a mozikba, idén azonban végre a magyar szuperhősrajongók is pótolhatják, ugyanis a Tini Titánok: A film augusztus 31-étől megtalálható lesz az HBO GO kínálatában, magyar szinkronnal is, valamint aznap este 18:30-tól az HBO csatornán is leadják!

Genzo tavaly már megnézte, írt is róla egy kritikát, melyben kiemeli, hogy nem csak a legkisebb korosztály nézői szórakozhatnak jól rajta, hanem azok is, akik jártasak a popkultúrában, vagy szeretik az önironikus humorral és negyedik fal áttörésekkel operáló produkciókat.

A film hivatalos magyar leírása szerint "Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott – mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat. A dolgok keményre fordulnak, amikor feltűnik a színen a gonosz Slade, aki világuralomra tör."

A magyar hangokat illetően egyelőre nincs infónk.

(forrás: HBO Press, IGN Hungary)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3214999150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása