Minden, ami DC!

Aqualadot is beválogatták a Titans második évadába

2019. június 15. 13:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ez lesz a karakter első élőszereplős ábrázolása.

A DC Universe nagy népszerűségnek örvendő Titans sorozata a második évadban a vízalatti világ felé is tágítja a horizontját. Szerephez jut ugyanis Aquaman fiatal segítője, Garth, más néven Aqualad.

A korábbi pletykák végül beigazolódtak, a szerepben hivatalosan is Drew Van Acker bizonyíthat, akit a Kiképzés című film sorozatverziójából vagy a Hazug csajok társaságából ismerhetünk. A színész az Instagram oldalán adta a rajongók tudtára még májusban, hogy a Titans második etapjának fedélzetére került.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#DCUniverse #titans

Drew Van Acker (@drewvanacker) által megosztott bejegyzés,

Garth karakterét ezidáig nem láthattuk élőszereplős adaptációban, de az animációs múltja már sokkal terjedelmesebb. Olyan rajzfilmsorozatokban láthattuk őt, mint a Tini Titánok, a Bátor és vakmerő vagy a Young Justice.

A hivatalos leírás szerint "Garth a Titans egyik alapítótagja, aki korábban Aquaman szárnysegédje volt Aqualad néven. A szintén atlantiszi születésű fiú a királyi tanács tagja, akit Aquaman képezett ki, hogy védelmezze az élővilágot az óceán mélyén és a felszínen egyaránt. A fiú végül kilép mentora árnyékából és önálló hősként csatlakozik a Titánokhoz, a többi egykori szárnysegéd mellé."

A Titans várva várt második felvonása állítólag még ebben az évben érkezik a DC Universe szolgáltatóra.

(forrás: TV Insider, DC Universe)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2514895498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása