Minden, ami DC!

Minden, amit megtudtunk a CW Upfront prezentációjából

2019. május 16. 20:32 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A csatorna jópár szuperhősös őszi estét biztosít számunkra.

A csatorna a szokásos Upfronts rendezvény keretein belül jelentette be a 2019-2020-as évekre szóló terveit, amelyek között megtaláljuk a már futó sorozatokat, néhány érdekes DC fejleményt, az első részleteket az idei Arrowverzum crossoverről, valamint egy készülő Deathstroke animációs sorozat hírét.

Vegyük sorra a legfontosabb információkat:

  • Lehullt a lepel a CW jövő évi menetrendjéről, ami egyből tartogat meglepetést számunkra, hiszen a Batwoman sorozat mégsem jövőre veszi kezdetét, hanem már idén ősszel.
  • A Batwoman, az Arrowverzum legújabb sorozata vasárnaponként érkezik a képernyőkre, őt pedig a már régi ismerős hősnő, Supergirl követi. Az Arrow utolsó évadának epizódjai keddenként kerülnek műsorra, a The Flash után. A befejező etap leírása szerint "Olivert arra kényszerítik, hogy nézzen szembe azzal, mit is jelent valójában hősnek lenni. Miután megtudja, mit tartogat számára a jövő, Oliver előtt eddigi legnehezebb csatája áll, ami az egész multiverzum egyensúlyára hatással lehet."
  • A Black Lightning rajongók péntek helyett ezentúl hétfő este kapják meg a heti részeiket. A Legends of Tomorrow végül félévados berendelést kapott, tehát csak 2020-ban térnek vissza a tévéképernyőkre, de nem kell aggódnunk, hogy emiatt idén is kimaradnának a crossoverből.
  • A CW bejelentette, hogy a várva várt Végtelen Világok Krízise crossoverben részt vesz az Arrow, a The Flash, a Supergirl, a Legends of Tomorrow és a Batwoman sorozat is. Az esemény 5 órás összjátékidővel fog bírni, és két részletben kerül bemutatásra. UPDATE: Három epizód decemberben érkezik, a két zárórész pedig januárban. Mivel a Legendák nem szerepelnek az őszi menetrendben, januárban lesz majd az új etapjuk premierje, ezért az ő sorozatukban várható az egyik utolsó felvonás.
  • Új sorozat lévén a Batwoman kapcsán egy részletes leírással is gazdagodtunk: Kate Kane (Ruby Rose) soha nem akart Gotham új bűnüldözője lenni. Három évvel Batman rejtélyes eltűnése után a várost kétségbeesés gyötri. A köpenyes igazságosztó nélkül a gothami rendőrségen felülkerekedtek a bűnbandák. Jacob Kane (Dougray Scott) és a katonai képzettségű Crows Private Security alakulat védi a várost hatalmas tűzerővel. Évekkel ezelőtt Jacob első felesége és lánya életét vesztette egy lövöldözésben, az életben maradt lányát, Kate-et pedig a saját védelme érdekében elküldte a városból. A katonai iskolából történő elbocsátása, valamint több évnyi túlélő edzés után Kate hazatér, amikor az Alice Csodaországban banda célba veszi apja biztonsági cégét, és elrabolja a legjobb Crow tisztjét, Sophie Mooret (Meagan Tandy). Annak ellenére, hogy újra összeházasodott a gazdag Catherine Hamilton-Kane-nel (Elizabeth Anweis), aki ráadásul pénzeli a Crows-t, Jacob még mindig szenved a családja elvesztése miatt, és igyekszik az egyetlen életben maradt lányát, Kate-t távol tartani a veszélytől. De Kate nem egy olyan nő, aki mások engedélyére szorul. Annak érdekében, hogy segíthesse a családját és a városát, azzá kell válnia, amitől az édesapja leginkább félti, egy Sötét Lovaggá. A jószívű mostohatestvére, Mary (Nicole Kang) és a Wayne Enterprises techgurujának, Lucius Foxnak a ravasz fia, Luke Fox (Camrus Johnson) segíti Kate-et, hogy Batwomanként folytassa eltűnt unokatestvére, Bruce Wayne örökségét. Mivel még mindig táplál érzéseket az exbarátnője, Sophie iránt, Kate minden erejét bevetve száll szembe a pszichotikus Alice-szel (Rachel Skarsten), aki folyton az őrület és az épelméjűség határán táncol. Kate az igazság és az egyenes beszéd megszállottjaként rója Gotham árnyékos utcáit, mint Batwoman. De még nem nevezhetjük őt hősnek. A városnak hatalmas szüksége van egy megmentőre, ő azonban előbb le kell győzze a saját démonait, hogy a remény szimbólumává válhasson Gotham számára.
  • Az Arrowból kapunk egy retrospektív különkiadást a 10 részes utolsó évadot követően, amiben a stáb visszatekint az elmúlt nyolc évre. A CW nem először jelentkezik ilyesmivel, hiszen az Arrow 2013-ban is kapott egy "Year One" című visszatekintést a sorozat első évadának apropóján. A Legends of Tomorrow kapcsán is érkezett egy "Their Time Is Now" című bevezető, a széria debütálását megelőzve.
  • A prezentáció során nyilvánosságra hozták, hogy a CW Seed kötelékében egy animációs Deathstroke széria készül! A karakternek jelentős múltja van már az Arrowverzumon belül, Manu Bennett ugyanis többször is életre keltette már a karaktert a képernyőn. Azt nem tudni, hogy Bennett visszatér-e az antihős szerepébe szinkronhangként is. A szolgáltató korábban is készített már az Arrowverzumhoz kapcsolódó animációs sorozatokat, a Vixent és a The Rayt. Ezen kívül van egy Constantine animációs széria is, az Arrowverzum démonvadászának, Matt Ryannek a szinkronjával, ami a 2017-es Justice League Dark világában játszódik, de az nem tisztázott, hogy az Arrowverzum részét is képezi-e. UPDATE: A Deathstroke: Knights & Dragons címre keresztelt animációs sorozathoz hivatalos leírást és egy first look képet is kaptunk. "Tíz évvel ezelőtt, Slade Wilson – másnéven Deathstroke, a szuper-bérgyilkos – végzetes hibát követett el, amiért a felesége és a fia fizetett meg. Most, egy évtizeddel később Wilson családja ismét veszélybe kerül a HIVE terroristák és a gyilkos Jackal fenyegetése által. Vajon Deathstroke helyrehozhatja-e múltbeli bűneit, vagy a családjának kell vezekelnie?"

cw_seed_deathstroke.jpg

(forrás: EW, Deadline, ComicBook, Twitter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5014831018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása