Minden, ami DC!

Befutottak az első hivatalos képek Godspeedről, a The Flash sorozat új gonoszáról

2019. április 16. 13:57 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A legújabb speedster talán az eddigi legveszélyesebb is.

the-flash-season-5-photos-1-12.jpg

A The Flash egyenesen a jövőbe száguld a veterán szereplő Danielle Panabaker rendezői bemutatkozásában.

Amellett, hogy a címszereplő gonosztevő debütálása is várható a Godspeed névre keresztelt epizódban, a cselekmény ott veszi fel a fonalat, hogy a Team Flash megtudja Nora titkát. Az aktuális rész Nora (Jessica Parker Kennedy) eredettörténetében mélyül el, és bemutatja, hogyan került a lány munkakapcsolatba Eobard Thawne-nal (Tom Cavanagh), illetve megnézhetjük, hogyan néz ki a Crisis utáni Central City. Eközben a jelenben Barry (Grant Gustin) és Iris (Candice Patton) még mindig próbálja feldolgozni a döbbenetes felfedezést, ami némi feszültséget szül kettejük között.

A CW-nek hála most megnézhetjük az első hivatalos képeket Godspeedről, egy minden bizonnyal nagy volumenű gonosztevőről, aki a legújabb epizódban mutatkozik be.

the-flash-season-5-photos-2-13.jpg

A karakter a képregények lapjain a The Flash Rebirth első számában debütált, alkotói Joshua Williamson és Carmine Di Giandomenico. Godspeed egy viszonylag új szereplője a szélsebes szuperhős mítoszának, a képességéért pedig a legtöbb speedster tűzbe tenné a kezét. Ő ugyanis képes elválasztani a speedstereket a gyorsasági erőtől, amibe akár bele is halhatnak. Már ez is elég fenyegető és halálos ellenféllé teszi őt, de a további adottságai erre is rátesznek egy lapáttal, például az, hogy valószínűleg Flashnél is gyorsabb karakterről beszélünk. August Heart eleinte Barry barátja volt, ám amikor Godspeeddé vált, gonosz útra tért. Egyelőre nem tudni, hogy a sorozatban milyen motivációkkal fog rendelkezni a figura.

A Godspeed című epizódot ma este tűzi műsorra a CW csatorna.

(forrás: ComicBook, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8814767522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása