Minden, ami DC!

Castingolták Deathstroke fiát, Jerichot a Titans sorozathoz

2019. március 19. 21:05 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Kezd összeállni a Wilson-család.

Újabb szereplővel bővül a Titans 2. évada: Joseph Wilson, azaz Jericho is benne lesz az új szezonban, megszemélyesítője pedig nem más, mint a modell-youtube sztár, Chella Man.

"A méltán híres DC gonosz, Deathstroke (Esai Morales) fia Joseph Wilson, a Jerichoként ismert Titán. Apja nem tudta megmenteni a bérgyilkosok elől, akik hangszálainak megcsonkítása által némává tették őt. Jericho képessége, hogy bárki testét meg tudja szállni egy szimpla szemkontaktus után. Ez a nyugodt természetű, mégis büszke hős igazán félelmetes Titánnak bizonyult," hangzik a karakter hivatalos leírása.

A képregényekben Jericho erejét a nézése adja – ha valakivel szemkontaktust létesít, irányítani tudja a testét, valamint képes rajta keresztül, az ő hangján, nyelvén és szókincsével beszélni.

Esai Morales castingját a múlt héten jelentették be: ő játssza majd Deathstroke-ot, a mesteri bérgyilkost, aki a fiatal csapat nemezise lesz a 2. évadban. Deathstroke és Jericho karaktere is Marv Wolfman és George Perez alkotóktól származik, az 1980-as The New Teen Titans képregények lapjairól.

(forrás: Deadline, CBR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8014701952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása