Minden, ami DC!

Esai Morales játssza Deathstroke-ot a Titans 2. évadában

2019. március 14. 07:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A színész ismét gonoszként bizonyíthat.

A DC Universe első saját gyártású sorozata, a Titans nem akármilyen karakterekkel bővíti a felhozatalt a második szezonra. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Superboy is tiszteletét teszi a folytatásban, most pedig egy másik közönségkedvenc csatlakozott a névsorhoz. Esai Morales kelti életre Dick Grayson legnagyobb ellenfelét, Slade Wilsont, más néven Deathstroke-ot, aki a képregényekben is régi ellenlábasa a Tini Titánoknak.

"Slade Wilsont úgy ismerjük, mint a DC leghalálosabb bérgyilkosát. Miközben a hazáját szolgálta, Slade elit katonává vált, mielőtt a kormány kísérletei folytán közel emberfeletti fizikumra tett szert, ez pedig a sötétség és a bosszúvágy útjára terelte őt. A családja számára Slade csupán férj és apa, de mindenki másnak ő Deathstroke, a könyörtelen bérgyilkos, aki a legtöbbet ajánló ügyfelet szolgálja, soha nem adja fel és soha nem téveszt célt," hangzik a karakter hivatalos leírása.

A képregények világában kevésbé tájékozott rajongók számára sem ismeretlen Deathstroke neve, hiszen feltűnt a népszerű Tini titánok rajzfilmsorozatban és az ehhez kapcsolódó Teen Titans GO! To The Movies egész estés animációs filmben is, ahol maga Lego Batman, azaz Will Arnett kölcsönözte neki a hangját. Az élőszereplős adaptációk követői is találkozhattak már a karakterrel, hiszen Manu Bennett 36 epizódon át játszotta őt az Arrowban, Joe Manganiello pedig egy rövid, de tökéletes cameo erejéig alakította Slade Wilsont Az igazság ligája moziban.

Esai Morales számára nem idegen a sorozatok világa, hiszen szerepelt az Ozark című Netflix szériában, ahol emlékezetes gonosztevőt alakított. További tévés kreditjei között megtalálható a Miami Vice, az Amerikai család, a New York rendőrei, a 24, a Gyilkos elmék, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? és a listát még hosszan folytathatnánk. Nagyszabású mozik már kevésbé fūződnek a nevéhez, ugyanakkor főszereplője és executive producere volt a Gun Hill Road című filmnek, amit a 2011-es Sundance filmfesztiválon a zsűri nagydíjára jelöltek.

(forrás: Deadline, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6014687494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása