Minden, ami DC!

BRÉKING: A 8. évaddal véget ér az Arrow!

2019. március 07. 00:15 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A hírt maga a főszereplő, Stephen Amell jelentette be.

A sorozat, ami útjára indította a CW Arrowverzumát, elérkezett a végéhez. Az Arrow soron következő nyolcadik etapja lesz az utolsó felvonás, és csupán 10 epizódot fog számlálni. 

"Ez egy nagyon nehéz elhatározás volt, de mint minden komoly döntés, amit az elmúlt hét évben hoztunk az Arrow kapcsán, a sorozat érdekeit tartotta elsődlegesen szem előtt. Szeretnénk egy olyan konklúziót adni a történetnek, ami tiszteleg a sorozat karakterei és öröksége előtt. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, akik ebben a több mint hét évben dolgoztak a sorozaton," nyilatkozták a sorozat executive producerei, Greg Berlanti, Marc Guggenheim és Beth Schwartz egy közleményben.

Amell ezt a szerepet tartja élete legnagyobb szakmai élményének, de már korábban is utalt arra, hogy készen áll továbblépni a szerződése lejártával. Arról is volt szó, hogy egy másik karakter öltené magára a Zöld Íjász kosztümöt, és így Amell nélkül is folytatódhatna a történet, ám a készítők végül a sorozat lezárása mellett döntöttek. Mivel az utolsó, nyolcadik évad csak 10 részes lesz, így valószínűleg a már beharangozott Crisis On Infinite Earths crossoverben ér véget Oliver története, az események ugyanis általában a félévadzáró epizódok környékén szoktak megvalósulni.

Az Arrownak köszönhetjük a CW azóta öt sorozatot számláló DC franchise-át, melynek zászlóshajója, a The Flash annak idején egy Arrow spinoffként indult.

(forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714674615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása