Minden, ami DC!

Rengeteg pletyka látott netvilágot az Arrowverzum jövőjéről

2019. február 24. 16:12 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Válságos idők közeledhetnek.

A We Got This Covered több pletykát is lehozott az utóbbi időkben az Arrowverzumról, és ezek sajnos többnyire negatív fejleményekkel szolgálnak. Azt persze hozzá kell tennünk, hogy egyik infó sincs hivatalosan megerősítve, csupán azért szedtük össze egy cikkbe őket, hogy készüljünk fel arra, ami bekövetkezhet az érintett sorozatokban.

  • A Cisco Ramont játszó Carlos Valdes búcsúzhat a Flash sorozattól az ötödik évad végeztével. Mivel nagyobb a valószinűsége annak, hogy egyszerűen kiírják a karaktert, nem pedig megölik, talán nyitva marad a visszatérés lehetősége a jövőben.
  • Állítólag Danielle Panabaker is azt fontolgatja, hogy kiszáll a sorozatból, ezzel még jobban csökkentve a STAR Labs csapatának létszámát. A Caitlin Snow/Killer Frost szerepét magára öltő színésznő távozása még bizonytalanabb pletyka, mint Valdes kilépése, de reméljük, ez nem indít el egy dominóeffektust a színészgárdában.
  • Az Arrow és a Legends of Tomorrow véget érhet a következő, 2019-2020-as szezon után. Ez talán az idei crossover esemény, a Crisis on Infinite Earths egyik következménye is lehet. Az alapul szolgáló képregényben ugyanis számos hős vesztette életét, és várhatóan a képernyőkön is hasonló kimenetele lesz a sztorinak.
  • A lehetséges áldozatok listáját állítólag Oliver Queen vezeti, aki mindegyik hősnél többet szerepelt már, hiszen az ő kalandjaival vette kezdetét az Arrowverzum.
  • De olyan sorozat is van, aminek az alacsony nézettségi számok okozhatják a vesztét, ez pedig a Supergirl, aminek a soron következő évada lehet az utolsó.
  • Ha az Acéllány kalandjai véget érnek, egy másik kriptoni hős léphet majd a helyébe, a CW ugyanis egy Superman sorozatban is gondolkozik, természetesen Tyler Hoechlinnel és Elizabeth Tullochkal Clark Kent és Lois Lane szerepében.

Egyelőre azonban minden rendben van az Arrwoverzum háza táján, és reméljük a Superman sorozat kivételével a többi meg is marad pletyka szinten.

(forrás: We Got This Covered)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6414651657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása