Minden, ami DC!

Három főszereplőt is castingoltak a Batwoman pilotjához

2019. január 26. 10:37 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Körvonalazódik a szereplőgárda.

Meagan Tandy, Camrus Johnson és Nicole Kang főszereplőkként csatlakoztak Ruby Rose mellé a CW Batwoman sorozatának bemutató epizódjához!

Ha berendelik, a Batwoman lesz az első homoszexuális főhőssel rendelkező szuperhőssorozat. A történet szerint Kate Kane az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonjaival kell, szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

sophie-moore.jpg

Tandy egy Sophie Moore nevű karaktert kelt életre, aki miután befejezte a katonai akadémiát, magas rangú személyi testőrré, és Gotham hűséges védelmezőjévé lépett elő. A kemény külső és stílus ellenére Sophienak van egy gyengéd oldala is, amit Kate Kane visszatérése idéz elő. A színésznőt olyan sorozatokból ismerhetjük, mint a Teen Wolf - Farkasbőrben vagy a CW-féle Bűbájos boszorkák.

luke-fox.jpg

Johnson Luke Fox bőrébe bújik, aki elkötelezett Batman-rajongó, valamint Lucius Fox fia. Luke a Wayne torony biztonságáért felel a főnök távollétében. Miközben minden Batmannel kapcsolatos dolog – főleg a jelkép – védelmezőjének tartja magát, ő is belátja, hogy a városnak egy új hősre van szüksége. Johnsont korábban a Luke Cage sorozatban láthattuk.

nicole-kang-mary-kang.jpg

Kang játsza Mary Hamiltont, Kate szószátyár, véleményvezér mostohanővérét, aki vele teljesen ellentétes személyiségű. Szabad szájú stílusát azonban komoly együttérzéssel társítja Gotham szerényebb megélhetésű közössége felé, vagyis mégis van némi hasonlóság közte és Kate között. A színésznő legutóbb a You című sorozatban tűnt fel, illetve hamarosan az Orange Is the New Black új epizódjaiban is szerephez jut.

A pilot forgatókönyvét Caroline Dries írja, a rendezői feladatok pedig David Nutterre hárulnak. Ők ketten executive produceri teendőket is ellátnak Greg Berlanti, Sarah Schechter és Geoff Johns mellett, aki az újdonsült Mad Ghost Productions képviseletében száll be a produkcióba.

A forgatási munkálatok márciusban kezdődhetnek el Vancouverben, ahol a legtöbb CW sorozat készül.

(forrás: Deadline, HollywoodNorth)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5214589488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása