Minden, ami DC!

Az Arrow 150. részében egy dokumentumfilm is lesz a Zöld Íjászról

2019. január 19. 10:54 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Igazságosztók a kulisszák mögött.

Február 4-én az Arrow egy komoly mérföldkőhöz érkezik, a hetedik évad 12. része ugyanis a sorozat 150. epizódja lesz, amit az alkotók igyekeznek emlékezetessé és érdekessé tenni. Ezért a szóban forgó epizód dokumentumfilmes formátumban mutatja be Oliver Queent és a többieket.

A The Hood and the Rise of Vigilantism című dokumentumfilm kulisszák mögötti felvételeket és interjúkat is fog tartalmazni Oliverrel és a csapatával, mindezt pedig Kelsey Grammer (X-Men: Az ellenállás vége, Transformers: A kihalás kora) narrálásával nézhetjük majd meg.

Az Emerald Archer címet viselő epizód története szerint egy operatőr stáb követi az Íjászt és a társait, hogy az igazságosztók múltjáról, valamint a Zöld Íjász Star City-ben betöltött szerepéről tudósítson. A filmesek nem a legjobb időpontban toppannak be Oliver életébe, hiszen a fia, William éppen visszatért a bentlakásos iskolából, valamint egy új veszély is fenyegeti a várost, amivel hősünknek szembe kell néznie.

A sorozat január 21-én, hétfőn tér vissza a képernyőkre.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr714570874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása