Minden, ami DC!

Két új szereplő érkezett a Supergirl fedélzetére

2019. január 12. 18:02 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egyikőjük sem baráti szándékkal jött.

Jonathan Bennett és Louis Ozawa Changchien csatlakozott a Supergirl jelenleg futó negyedik évadának szereplőgárdájához.

A Bajos Csajokból ismert Bennett a 14. részben lesz látható, ami a "Stand and Deliver" címet kapta. Az általa megformált Quentin egy "államtitkár, aki ugyan hálás, mikor Supergirl megmenti az életét, viszont miután egy földönkívüli-ellenes gyűlésen kimutatja a foga fehérjét, Supergirl mindenképpen be akarja neki bizonyítani, hogy nem minden űrlény gonosz."

Bennett színészi fronton kreditet jegyez az Kínos, a Hit the Floor és a Veronica Mars sorozatokban, illetve szerepelt a Buliszervíz 3-ban is.

Louis Ozawa Changien leginkább a Most nevess! és a Man in the High Castle sorozatokból lehet ismerős, most pedig a The Hat nevű gonosztevőként vehet részt az acéllány történetében. Az ő felbukkanására az évad tizenharmadik, "What's So Funny Abouth Truth, Justice And The American Way?" című epizódjában számíthatunk, amelyben összefog Manchester Black-kel, Menagerie-nel és The Morae-val, hogy szembeszálljanak Supergirllel és a Children of Libertyvel.

A Supergirl 4. évada január 19-én folytatódik a CW-n.

(forrás: TVLine, ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr714558404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása