Minden, ami DC!

Shazam a Total Film címlapján folytatja a szürcsölést

2019. január 10. 20:15 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Idén korábban jön a karácsony.

rz6izguekapwpdd9vcvbrm.jpg

Miközben az Aquaman még javában dübörög a mozikban és sorra dönti a bevételi rekordokat, mi már a DC Moziverzum következő felvonására koncentrálunk. Az áprilisban érkező Shazam! legalább olyan jó szórakozásnak ígérkezik, mint az atlantiszi kaland.

A film második előzetesére egyes híresztelések szerint már nem kell sokat várni, de addig is kaptunk két vadonatúj, ám nem sok újdonságot felvonultató képet a Total Film magazinnak hála. Ezeken megnézhetjük a címszereplőt, amint szemtől szembe találja magát a főgonosz Dr Sivanával (Mark Strong), illetve sokkal barátságosabb környezetben is láthatjuk hősünket, mostohatestvére, Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer) társaságában. Ezen kívül a magazin címlapjára is érdemes egy pillantást vetnünk, amelyen Shazam szokásához híven szürcsölgeti az üdítőt.

nd8d8dbzjwksnbc6mcxbtm.jpg

gzn9rkextx2aqcrivfwrkm.jpg

A történet szerint Shazam meg kell tanuljon bánni a képességeivel, ha le akarja győzni Sivanát, és persze az sem árt, ha megpróbálja komolyan venni a problémát, és nem csak lubickolni a nyakába zuhant szuperhőslétben.

"A célunk az volt, hogy egy szórakoztató, 80-as évek hangulatát idéző filmet készítsünk, mint John Hughes alkotásai vagy a Vissza a jövőbe. Reméljük, ez egy olyan mozi lesz, amit újra és újra meg akarsz nézni. Ráadásul karácsonykor játszódik, szóval talán minden évben terítékre kerül az ünnepi filmezések során," mondta a film rendezője, David F. Sandberg a Total Filmnek.

Bár a Shazam az Aquamanhez hasonlóan egy teljesen különálló történetet mesél el, azért mégis szerves része a DC univerzumnak, Freddy például rajong Batmanért és Supermanért, ezt már az első előzetes Easter Eggjei is alátámasztják. A lehetőség tehát adott, hogy a gyermeklelkű szuperhős egyszer a ligatagok oldalán szálljon szembe a gonosztevőkkel. A lelkesedésének gyakran hangot adó Zachary Levi természetesen abszolút támogatja az ötletet, szerinte Flash-sel könnyen megtalálnák a közös hangot, és Supermannel is nagyszerű interakciókra volna lehetőség, hiszen a két hős bár nagyon hasonló, ugyanakkor mégis teljesen különböző személyiség.

A Shazam! április 5-én foglalja el a nagyvásznat.

(forrás: Total Film)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7714552188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása