Minden, ami DC!

Februárban indul a Doom Patrol sorozat

2018. december 21. 17:30 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Plakátokon és teaseren mutatkozik be a különc hőscsapat.

A DC Universe második saját gyártású sorozata, a Doom Patrol február 15-én startol a streaming szolgáltatón. A címszereplő bagázs, akiket már láthattuk a Titans negyedik részében, a DC egyik legkülönösebb kirekesztett hőscsapatának újraértelmezése. Bár a sorozat épp olyan remek szórakozásnak ígérkezik, mint a Titans, azért egy fontos különbség mégis van: ebben a sorozatban hemzsegnek a nagy sztárok.

A stáblistát böngészve olyan neveken akadhat meg a szemünk, mint Matt Bomer (Larry Trainor/Negative Man), Brendan Fraser (Cliff Steele/Robotman) és Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder/The Chief). Hozzájuk csatlakozik April Bowlby (Elasti-Woman), Diane Guerrero (Crazy Jane) és Joivan Wade, mint Victor Stone/Cyborg.

Akárcsak a Titans, a Doom Patrol is exkluzív tartalomként jelenik meg a DC Universe platformon. Jeremy Carver (Odaát) sorozatáról egyelőre nem tudunk sokkal többet, mint amit a Titans epizód láttatott, de most egy frappáns teaser videóval is gazdagodtunk, amiben a különc figurák egy ünnepi fotózáson vesznek részt, és hallhatjuk azt is, hogy mit gondolnak erről az egészről.

Crazy Jane nem rajong a fényképezkedésért, Elasti Woman rutinosan mozog a kamera előtt, Cyborg igyekszik az előnyösebb oldalát mutatni, Negative Man nem tudja eldönteni, hogy mosolyogjon-e, Robot Man pedig azon van fennakadva, hogy mindig az ő szeme lesz piros a képeken. A rövid kedvcsináló után megnézhetjük a főszereplők hangulatos, retro stílusú karakterposztereit is.

doompatrol_s1_teaser_negativeman_1296x1920_f.jpg

doompatrol_s1_teaser_robotman_1296x1920_f.jpg

doompatrol_s1_teaser_chief_1296x1920_f.jpg

doompatrol_s1_teaser_crazyjane_1296x1920_f.jpg

doompatrol_s1_teaser_cyborg_1296x1920_f.jpg

doompatrol_s1_teaser_elastiwoman_1296x1920_f.jpg

A Titans évadzáró epizódja egyébként már elérhető, és érdemes a stáblista végét is megvárni.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr914506058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása