Minden, ami DC!

Dr. Mid-Nite a Stargirl sorozat legújabb szereplője

2018. december 17. 20:36 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Justice Society of America tovább gyarapodik.

Henry Thomas visszatérő vendégszereplőként fogja eljátszani Dr. Mid-Nite karakterét, akinek az aranykori változatát láthatjuk majd a sorozatban.

Dr. Mid-Nite, másnéven Dr. Charles McNider egy introvertált, brilliáns és előretekintő sebész, a szakma úttörője, emellett pedig a JSA alapitó tagja. Hűséges baglyával együtt a csapat orvosaként és nyomozójaként tevékenykedik. A DC sorozatok kedvelőinek ismerős lehet a karakter, ugyanis találkozhattunk már vele a Legends of Tomorrow 2. évadában.

Thomason kívül olyan nevek csatlakoztak a múlt héten a szereplőgárdához, mint Joel McHale (Starman), Lou Ferrigno Jr. (Hourman) és Brian Stapf (Wildcat).

Thomas nem csak a Netflix átütő sikerű, The Haunting of Hill House's című horrorsorozatából lehet ismerős. Gyerekszínészként ő volt az ifjú Elliott Spielberg E.T. című filmjében, a további kreditjei között pedig megtalálható még a Better Things, a Szabadság Fiai és a Gerald’s Game.

A Stargirl várhatóan 2019 augusztusában debütál a DC Universe kínálatán.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1014496544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása