Minden, ami DC!

LaMonica Garrett új részleteket árult el Monitor karakteréről

2018. december 05. 20:52 | DC Magyarország | komment

A crossover végén talán Thanosszal nézi majd a naplementét.

Már csak néhány nap választ el minket az Arrowverzum idei, Elseworlds névre keresztelt crossover eseményétől, de még mindig kapunk új információkat az újdonságokról, amikkel az alkotók készülnek. Ilyen például Monitor karaktere, akit először láthatunk a képregények lapjairól az élőszereplős adaptációk világába lépni.

A figurát megformáló LaMonica Garrettől megtudtuk, hogy Mar Novu az egész esemény tartópillére lesz, a jelenlétét végig érezni lehet majd a történetben annak ellenére, hogy konkrétan nem szerepel minden jelenetben. Emellett az sem egyértelmű, hogy melyik oldalon áll, hiszen a jó cél érdekében hajlandó akár rossz dolgokat is tenni. Ilyen szempontból mutat némi hasonlóságot a Marvel Moziverzum gonoszával, Thanosszal, akit szintén efféle moralitás jellemez. A színész szerint a nézők egy része utálni, egy másik tábor pedig szeretni fogja őt, de a harmadik fejezet végére egyértelművé válik, hogy hova is sorolandó valójában.

De ezzel nem ért véget az újdonságok sora, hiszen egy csokornyi új kép is érkezett az eseményből, amit érdemes végiglapozni, mert újra szemügyre vehetjük a Kent farmot, a szintén újoncnak számító Batwomant, de az Easter Egg rajongók számára is akad felfedeznivaló, például a Tom Hardy-féle Bane maszk, vagy a kultikus Batman reflektor.

Az Elseworlds most vasárnap veszi kezdetét a The Flashben, majd másnap az Arrowban folytatódik a történet, és végül december 11-én zárul a Supergirlben.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr814438318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása