Minden, ami DC!

A Kent farmra látogatunk el az Elseworlds legújabb promóképén

2018. november 17. 20:20 | DC Magyarország | komment

Több szempontból is ismerős lehet a helyszín.

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően újabb jelenetfotót nézhetünk meg az Elseworlds crossoverből, amin Clark Kent (Tyler Hoechlin) és az eseményben debütáló Lois Lane (Elizabeth Tulloch) vehető szemügyre, de a sasszemű rajongók észrevehetik Karát (Melissa Benoist) is a háttérben, akinek ez lesz az első közös jelenete a történetben az ikonikus párral. Külön érdekesség, hogy a forgatás ugyanazon a farmon zajlott, ahol annak idején a Smallville epizódjai készültek.

clark-and-lois.jpg

A puszta tény, hogy Superman és Lois szerepet kapott az eseményben már önmagában érdekes, hiszen a DC jobbszereti az ilyen fontos karaktereket inkább a nagyvásznon bemutatni, az Acélember is csupán négy epizódban tűnt fel a Supergirl sorozatban. Greg Berlanti azonban elég korán engedélyt kapott a karakter szerepeltetésére a crossoverben, amit nem sokkal ezután Lois Lane behozása követett.

A Supergirlt megformáló Melissa Benoist el van ragadtatva Tulloch alakításától, valamint attól, ahogy az alkotók beleírták őt a cselekménybe. Szerinte minden rajongó elégedett lesz a látottakkal.

Superman szerepe a történetben a Supergirl nyolcadik epizódjának eseményeihez kapcsolódik. "Kara a félévadzáróban válaszúthoz érkezik, és Clark segít neki, aki Argoból visszatérve épp a maga útját járja," árulja el Robert Rovner, a Supergirl társ-showrunnere.

Az Elseworlds nem csak a közkedvelt szerelmespár jelenléte miatt lesz különleges, hanem azért is, mert most láthatjuk először az Arrowverzumban Zöld Íjászt (Stephen Amell) és Flasht (Grant Gustin) Supermannel osztozni a képernyőn.

A crossover első része a The Flash december 9-i epizódja lesz, másnap az Arrow keretein belül érkezik a folytatás, végül december 11-én a Supergirl ad otthont a lezárásnak.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4014377847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Turbucz 2018.11.18. 17:36:01

Irtó gagyi.közelébe sincs Cavill karizmatikusságának.
süti beállítások módosítása