Minden, ami DC!

Fény derült a Swamp Thing sorozat gonoszának kilétére

2018. november 13. 14:06 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megtudtuk ki kavarja fel a mocsarat.

Kevin Durand nevével bővült a DC Universe Swamp Thing sorozatának stáblistája. A színészt Jason Woodrue, a brilliáns de modortalan tudós szerepében láthatjuk majd, akit a DC rajongók a Floronic Man nevű szupergonoszként ismerhetnek.

A kanadai színésztől nem idegen a rosszfiú szerep, hiszen ő játszotta Fred Dukest, másnéven The Blob-ot az X-Men kezdetek: Farkas című filmben. A televíziós munkássága azonban jelentősebb, ugyanis olyan címek ékesítik, mint a Lost vagy a The Strain – A kór.

"A sértődékeny zseni, Jason Woodrue egy páratlan biogenetikus, és ezzel ő is tisztában van. A louisianai kisváros mocsarának vizsgálatára kérik fel, neki pedig mániájával válik, hogy kisajtolja az ebben rejlő lehetőségeket, aminek azonban tragikus és szörnyűséges következményei lesznek," hangzik a karakter leírása.

A gonosztevő képregényes múltja egészen 1962-ig nyúlik vissza, ekkor debütált ugyanis a figura, akkor még Plant Master néven, amiből csak 1976-ra lett Floronic Man, az ember-növény hibrid. Az 1997-es Batman és Robin filmben láthattuk a civil énjét, John Glover (Smallville) alakításában.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikortól nézhetjük a horrorsorozatot, de a DC Universe ütemterve szerint valamikor jövő májusban merülhetünk el a mocsár sötét rejtelmeiben. A szereplőgárdát olyan nevek erősítik, mint Derek Mears (mint Swamp Thing), Andy Bean (mint Alec Holland), Crystal Reed (mint Abby Arcane) és Jennifer Beals (mint Lucilia Cable seriff).

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr414368451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása