Minden, ami DC!

Új szuperhős csatlakozott a Black Lightning második évadához

2018. szeptember 08. 12:18 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Supergirl gonosztevője átáll a jófiúk oldalára.

A Black Lightning következő etapjában feltűnik az eddig csak képregényekből ismert Looker nevű hős, Sofia Vassilieva alakításában.

A karakternek számos inkarnációja létezik a füzetekben. Volt már szürke bankpénztáros, aki egy metahumán átváltozás után csatlakozott az Outsiders szuperhőscsapathoz, de vámpírként is találkozhattunk már vele a képregényeket lapozgatva.

Looker behozása logikus lépés az alkotók részéről, hiszen a TVLine jelentései szerint a karakter tudós barátja, Dr. Jace szintén feltűnik a második évadban.

A színésznőt láthattuk már a Supergirl sorozatban az Olivia nevű szektatagként, valamint a Luciferben is volt jelenése, így nem ismeretlen számára a DC tévéadaptációk világa.

A Black Lightning október 9-én tér vissza a képernyőkre.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1714229299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása