Minden, ami DC!

BRÉKING: Alec Baldwin kiszállt a Joker filmből!

2018. augusztus 29. 22:40 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Nem volt túl sokáig a fedélzeten.

A váratlan fordulat csupán néhány nappal azután érkezett, hogy bejelentették a színész leszerződtetését Thomas Wayne szerepére.

Baldwin az USA Today-nek elmondta: "Már nem veszek részt abban a filmben. Biztos vagyok benne, hogy 25 másik színész is el tudná játszani ezt a karaktert." Ezen kívül előkapta a zsebéből az ilyen eseteknél jól bevett kifogást, miszerint nem tudtak a naptárjában helyet szorítani a projektnek.

A film állítólag újraértelmezte volna a Wayne családfőt, egy "1980-as évekbeli Donald Trumpra emlékeztető, kellemetlen és napbarnította üzletembernek" képzelték őt el az alkotók. A "halálraítélt" Thomas Wayne karaktere alapjáraton nem feltétlenül hálás szerep, ez a film viszont állítólag valami új és egyedi megközelítésbe helyezte volna a figurát.

Baldwin a nap folyamán egyébként a Twitteren cáfolta, hogy egy Donald Trump utánzat eljátszására szerződött a filmhez:

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7314211065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása