Minden, ami DC!

BRÉKING: Alec Baldwin lesz Thomas Wayne a Joker eredetfilmben!

2018. augusztus 28. 08:14 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A korábbiakhoz képest merőben eltérően adaptálják a karaktert.

Baldwin olyan nevekhez csatlakozik a filmben, mint a főszereplőt életre keltő Joaquin Phoenix, valamint Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron és a Deadpool 2 sztárja, Zazie Beetz.

A legendás színész Thomas Wayne bőrébe bújik, akit ezúttal egy "1980-as évekbeli Donald Trumpra emlékeztető, kellemetlen és napbarnította üzletembernek" képzelnek el az alkotók az eddig megszokott ábrázolás helyett. Thomas Waynet korábban egy jószívű milliárdos emberbarátként láthattuk, aki szeretné jobbá tenni Gotham városát, míg egy tolvaj le nem lövi őt és feleségét a kisfiuk, Bruce szeme láttára.

Baldwin számára nem lesz idegen egy Trump-szerű figura megformálása, ugyanis ő alakítja a jelenlegi amerikai elnököt a Saturday Night Live című szkeccsműsorban, amiért már bezsebelt egy Emmy-díjat, és éppen versenyben van a másodikért.

A szerényebb költségvetéssel készülő film rendezői székében Todd Phillips (Másnaposok franchise) foglal helyet, aki Scott Silverrel (A harcos) közösen jegyzi a forgatókönyvet. A kamerák szeptember 10-től forognak, az amerikai bemutatót pedig 2019. október 4-re tűzték ki. Ahogy azt már korábban is elárulták, Phillips elképzelése a hírhedt DC gonosz eredetéről egy komorabb, 80-as évekbeli hangulatot képviselő adaptáció lesz.

A film hivatalos leírása így szól: "Todd Phillips rendezése az ikonikus gonosztevőre helyezi a fókuszt egy új, különálló történetben, amihez foghatót még nem láthattunk a nagyvásznon. Phillips elmélyülése egy társadalom által kirekesztett férfi világában nem csupán komor karakterrajz, de tanulságos és figyelemfelhívó mese is egyben."

Baldwint jelenleg a Mission: Impossible - Utóhatás és a BlacKkKlansman című filmekben láthatjuk a mozikban.

(Forrás: EW, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7814207105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása