Minden, ami DC!

Kiana Madeira lesz Spin a The Flash ötödik évadában

2018. augusztus 10. 09:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Új megközelítésben láthatjuk a karaktert.

Kiana Madeira visszatérő szerepet kapott a The Flash közelgő ötödik évadában. Spencer Youngot, más néven Spin-t fogja alakítani, aki eredetileg egy férfi karakter a képregényekben, de a producerek úgy döntöttek, hogy nőneművé változtatják a CW drámájában.

Spencer Young egy fiatal, feltörekvő szociális média influencer, aki megragadja az alkalmat, hogy hírnevet szerezzen magának, amikor felfedezi, hogy egy új hős van Central City-ben. Spint az ötödik évad negyedik részében fogják bemutatni.

A folytatátsban Barry (Grant Gustin), miután megszabadult Thinkenertől, közös életét tervezgeti újdonsült feleségével, Irisszal (Candice Patton), valamint a jövőből érkezett lányukkal, Norával (Jessica Parker Kennedy), aki már felnőtt nőként van jelen a sorozatban.

Madeirát korábban olyan sorozatokban láthattuk, mint a Sacred Lies, a Taken vagy a Dark Matter.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1714172597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása