Minden, ami DC!

James Gunn a Warner Bros. radarján?

2018. augusztus 09. 19:27 | DC Magyarország | komment

A Disney/Marvel kárából más stúdiók hasznot húznának.

A Hollywood Reporter értesülései szerint A galaxis őrzői filmek rendezőjének nem lesznek munkaügyi gondjai. Gunnt július 20-án tette lapátra a Disney 10 évvel ezelőtti ízléstelen poénok miatt, melyeket a Twitteren posztolt. A rendező hiába kért bocsánatot, valamint kampányolnak mellette a rajongók és az őrzőket játszó színészek is, a Disney egyelőre nem gondolta meg magát.

Friss beszámolók szerint Gunn napjai azóta sem telnek eseménytelenül, ugyanis több konkurens stúdió is filmtervekkel tervezi megkörnyékezni a rendezőt, beleértve a Warner Bros-t. Konkrét producereket egyelőre nem említenek, hogy kikkel beszélt Gunn, de egészen addig nem tehetnek elé ajánlatot, amíg tart a szerződésének felbontása a Disney-vel.

A Warner lehetséges megkeresése nem is meglepő annak fényében, hogy hamarosan terítékre kerül náluk a Green Lantern Corps mozifilm, melyet ki másra is bízhatnának, mint a galaxist kellően ismerő filmesre, de persze az is a pakliban lehet, hogy teljesen más stílusú és volumenű film rendezésével/írásával bíznák meg.

(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:hír

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6214170561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása