Minden, ami DC!

Black Mask lehet a Birds of Prey főgonosza

2018. augusztus 07. 10:03 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ő Batman egyik legveszedelmesebb ellenfele.

A Wrap értesülései szerint Black Mask a Birds of Prey gonosztevőjeként fog bemutatkozni a nagyvásznon.

A Doug Moench és Tom Mandrake által megalkotott Black Mask 1985-ben debütált a füzetek hasábjain. Black Mask a gothami bűnözés egyik könyörtelen és szadista vezető alakja, aki emellett a maszkok megszállottja.

A képregényekben a Black Mask Roman Sionis bűnözői álneve, aki megölte a gazdag és fölényeskedő szüleit, hogy átvehesse az irányítást a családi cég felett, de rossz üzletembernek bizonyult és mindent elvesztett. Bosszút esküdve azokkal szemben, akiket a saját kudarcaiért hibáztat - különösen Bruce Wayne-t és a Wayne Enterprises-t -, visszatér egy fekete maszk mögé rejtőzve, a False Face Society nevű banda vezetőjeként.

A napokban egy lehetséges szinopszis is netvilágot látott a filmhez, ami így hangzik: "Miután szakít Jokerrel, Harley Quinn összefog három szuperhősnővel - Fekete Kanári, Vadásznő és Renee Montoya -, hogy megmentsenek egy fiatal lányt (Cassandra Cain) egy gonosz maffiavezértől."

A filmnek Cathy Yan személyében már rendezője is van, Christina Hodson pedig már jó ideje dolgozik a forgatókönyvön. A forgatás 2019 januárjában veheti kezdetét.

(Forrás: The Wrap, Discussing Film)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1814166541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása