Minden, ami DC!

'Aquaman': Koncepciós rajzon a xebeli tengeri sárkány

2018. július 18. 20:48 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezentúl nem lesz nevetség tárgya.

Emlékeztek az 1970-es évekbeli Super Friends rajzfilmre, amiben Aquaman azon a bugyuta tengeri csikón lovagolt? A továbbiakban megnézhetitek James Wan válaszát erre a jelenetre.

Íme az első hivatalos kép egy masszív tengeri sárkányról:

amn_conceptart_seadragon_v1.jpg

A tengeri sárkányokat az egyik atlantiszi királyság, Xebel népe használja közlekedésre. A vezetőjük Nereus király (Dolph Lundgren), legismertebb harcosuk pedig nem más, mint Mera (Amber Heard).

"Az volt az ötlet, hogy fogjuk ezt a motívumot, hogy Aquaman egy tengeri csikón lovagol, kifordítjuk és az eddigi gúnyolódási célpontból valami ijesztőt és lenyűgözőt faragunk," mondja Peter Safran producer. "Ez egy xebeli teremtmény, de nem lennék meglepve, ha egy adott pillanatban Arthurt (Jason Momoa) is látnánk egy ilyen lényen ülni."

Ez elég egyértelmű utalásnak hangzik!

Álljon itt emlékeztetőül a régi rajzfilm szóban forgó jelenete:

aquaman.jpg

Korábban már láttunk egy képet, amin xebeli harcosok tengeri sárkányok hátán vonultak csatába a cápákon közlekedő atlantiszi katonák ellen:

am_21762381892139021032.jpg

És nem, ezek a tengeri sárkányok nem okádnak tüzet, hiszen mégis csak a víz alatt élnek. De attól még nagyon erősek és gyorsak. Biztosak vagyunk abban, hogy Daenerys is örülne egy ilyen lénynek.

Az Aquaman December 21-én érkezik az amerikai mozivásznakra, a film előzetesére pedig már csak szombat estig kell várnunk.

Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, kövessétek a folyamatosan frissülő live blogunkat, ahol mindent megtaláltok egy helyen!

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5214121559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása