Minden, ami DC!

Batwoman sorozat készülhet a CW-nél

2018. július 17. 18:23 | DC Magyarország | komment

Hosszabb távon maradhat porondon, mint egy crossover.

A Variety értesülései szerint a CW fejlesztés alatt tartja a DC szuperhősének saját sorozatát, ami berendelés esetén 2019-ben debütálhat majd. Még májusban jelentette be a csatorna, hogy a karakter szerepelni fog az éves The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow és Supergirl közötti négyes crossoverben.

A sorozatban Kate Kane-t követhetjük nyomon, aki az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonaival kell szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

Caroline Dries íróként és executive producerként fog közreműködni a projekt kapcsán. Driesnak hosszú közös múltja van már a CW-vel, íróként és producerként dolgozott a Vámpírnaplókon és a Melrose Place új feldolgozásán. Szintén írói szerepben tündökölt a Smallville sorozat esetében is, melynek középpontjában Clark Kent állt, a Supermanné válása előtt.

Greg Berlanti és Sarah Schechter a Berlanti Productionst képviselve egyaránt executive producerként működik majd közre. Geoff Johns, aki nemrég lemondott a DC Entertainment elnöki posztjáról, szintén executive producer lesz. A sorozat a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közreműködésében valósulhat meg.

A CW nagyon odafigyel a reprezentáltság témakörére, és ennek meg is van a látszata, hiszen a sorozatokban mindenféle nemi beállítottság képviselve van bizonyos karakterek által. Batwoman behozása az univerzumba szintén ebbe az irányba megtett lépés, hiszen ő a DC első nyíltan homoszexuális szuperhőse.

A héten megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon talán a castingot is bejelentik.

(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1614119021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása