Minden, ami DC!

SDCC 2018: Menetrend és ÉLŐ blog

2018. július 16. 14:42 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Egész héten érdemes lesz velünk tartani.

ÉLŐ BLOG A LAP ALJÁN!

Ahogy minden évben, úgy idén is megrendezésre kerül a legnagyobb geek esemény, a San Diego-i Comic-Con, július 19-22 között. A rendezvényen a DC több ízben is képviseltetni fogja magát, többek között a Warner Bros. mozis paneljén, valamint az Arrowverzum szuperhőseire is irányul némi reflektorfény a CW csatorna képviseletében.

Természetesen most is számíthatunk videóanyagokra és bejelentésekre a különböző filmek kapcsán, például egészen biztos hogy megkapjuk az Aquaman első előzetesét, érkezhet valami a Shazam! és a Wonder Woman 1984 kapcsán is, és reményeink szerint Joaquin Phoenix Joker-filmjéhez is lelepleznek pár új szereplőt. A sorozatokat illetően betekintést nyerünk a Young Justice harmadik évadába, talán a DC Universe streaming szolgáltatás további felhozatalából is érkezik némi csemege, az Arrowverzum panelen pedig akár Batwoman castingját is bejelenthetik.

A továbbiakban álljanak itt a Comic-Con minket érintő műsorrendjének legfontosabb részei. Az időpontok magyar idő szerint értendők. Ahogy tavaly, úgy idén is a menetrend alatt találtok majd egy szöveges, automatikusan frissülő, live blogot, ahol folyamatosan hozzuk nektek a legfrissebb híreket és érdekességeket az eseményről, valamint az azt megelőző és követő napokról is.

JÚLIUS 19, CSÜTÖRTÖK

  • 03:00-07:00 A Warner Bros. tévés részlegének elővetítései, aminek a végén új epizódokat prezentálnak a Freedom Fighters: The Ray sorozatból, amelyek azonnal streamelhetőek is lesznek a CW Seed-en.

JÚLIUS 20, PÉNTEK

  • 19:00-20:00 Young Justice: Outsiders panel
  • 21:00-23:00 és 23:00-01:00 Teen Titans Go! To The Movies filmvetítés, amely után talán olvashatjuk az első kritikákat is.

JÚLIUS 21, SZOMBAT

  • 04:30-05:00 Preacher panel
  • 19:30-21:30 Warner Bros. mozifilmes panel. Ennek keretein belül kerül sor a DC filmekre is, ahol a stúdió várhatóan egy elképesztő prezentációval kedveskedik majd a rajongóknak. Az Aquaman, a Shazam! és a Wonder Woman 1984 is jelen lesz az eseményen, az animációs mezőnyt pedig A LEGO Kaland 2. képviseli, amiben ugyebár Batman is szerephez jut. De ezeken a címeken kívül számíthatunk további filmes bejelentésekre, reméljük, meglepetésekben gazdag panel vár ránk.
  • 20:00-20:45 Black Lightning panel
  • 21:00-21:50 Krypton, a SYFY paneljének keretein belül

JÚLIUS 22, VASÁRNAP

  • 00:30-01:15 Supergirl panel
  • 01:15-02:00 Arrow panel
  • 02:00-02:45 DC's Legends of Tomorrow panel
  • 02:45-03:30 The Flash panel

A vasárnap délutáni programok között semmi fontos nincs, ami minket érintene, viszont az Aquaman stábja vendégeskedik majd Conan O'Brien műsorában, ahol további friss infókat oszthatnak meg a közönséggel a decemberben mozikba úszó film kapcsán.

Az alábbiakban a live blogunkat követhetitek figyelemmel. Ha nem szeretnétek lemaradni a San Diego Comic-Con DC-s fejleményeiről, erdemes legalább egy plusz ablakban nyitva tartani az oldalunkat és figyelni a hangjelzéseket, ugyanis bármikor befuthatnak váratlan újdonságok, melyekről azonnal értesülhettek a hírfolyamunkban.

FIGYELEM! Az ÉLŐ blog betöltéséhez akár pár másodperc is szükséges lehet. Ha az alábbi felület kényelmetlen számotokra, szöveges közvetítésünket akár IDE kattintva is nyomon követhetitek.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114114487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása