Minden, ami DC!

[SDCC 2018] 'Aquaman': Újabb vízalatti szereplőkről hullt le a lepel

2018. július 13. 18:31 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Legeltessük a szemünket ezen a Wan-tasztikus új képen.

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően Fisherman King palotájába nyerhetünk betekintést, ami az Atlantiszt alkotó hét királyság egyikében található.

am_271862381771239809231832.jpg

Az itt látható jelenetben Orm (Patrick Wilson, nincs a képen) ellátogat Fisherman King-hez (Djimon Hounsou, rá még visszatérünk) hogy a segítségét kérje az óceánszennyező felszíni világ elleni háborúban. Szemügyre vehetjük még Fisherman Queen-t (Natalia Safran) és Princess-t (Sophia Forrest) a bal oldalon, valamint egy királyi őrt a jobbon. Bár a fotón ez nem látszik, mindannyian uszonnyal rendelkeznek lábak helyett.

"Atlantisz bukása után némely királyság kivirágzott, mások visszafejlődtek. Ez az előbbire példa. Egy főképp ünnepélyes és művészies birodalmat láthatunk, költőkel és filozófusokkal," magyarázta Peter Safran producer.

Ami pedig Djimon Housont illeti, úgy tűnik, fejest ugrott a DC Moziverzumába, hiszen nemrég jelentették be, hogy ő kelti életre a "Shazam!" vén mágusát is.

A korábban érkezett fotók újranézéséért kattintsatok IDE és IDE, ezzel is hangolódva a jövő hétvégén esedékes San Diego Comic-Conra, ahol végre debütál a film első előzetese is.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni a DC univerzumával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2714111715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása