Minden, ami DC!

Gyönyörű újrakiadást kap itthon a Watchmen képregény

2018. július 03. 09:48 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A tartalom minőségéhez méltó tálalás.

Július közepén jelenik meg a Fumax kiadó gondozásában Alan Moore és Dave Gibbons zseniális grafikus novellája, a Watchmen. A korábbi, Carthapilus-os kiadvánnyal ellentétben ezúttal nem három kötetre bontva kapjuk meg a történetet, hanem egyetlen, keménytáblás, oversized méretű könyvben.

A cselekményt talán senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen az alapműből filmadaptáció is készült 2009-ben, Zack Snyder rendezésében. Érdekesség, hogy pár napon belül a film is újra az üzletek és webshopok polcaira kerül hazánkban, egy elegáns, fémdobozos kiadásban, a Bontonfilm Magyarország forgalmazásában.

A szóban forgó kötet két változatban is beszerezhető lesz, készült ugyanis egy védőborítós, limitált verzió is. Ahogy azt a neve is sugallja, ez a kiadás korlátozott számban érhető el, és csupán a Fumax webshopjából előrendelve, valamint a Trillian Képregényboltból lesz beszerezhető, természetesen amíg a készlet tart. Ami a képregény beltartalmát illeti, nincs különbség a normál és a limitált kiadás között, utóbbi csupán néhány kisebb extrával válik különlegesebbé (más anyagú borító, szalagkönyvjelző, stb).

A normál kötet először a Nyári Képregénybörzén lesz megvásárolható, ráadásul 20% kedvezménnyel. A kiadó hangsúlyozta, hogy előrendelés átvételére nem lesz lehetőség a börzén, csupán helyszínen történő vásárlásra.

Zárásként pedig nézzük meg a kiadvány elegánsan minimalista borítóterveit. A felső képen a kötet fedőlapját vehetjük szemügyre, a másik pedig a limitált kiadás védőborítójának designja.

Watchmen előrendeléssel kapcsolatos ismertetés következik. :) 1. Mi a különbség a limitált és a normál kiadás között? -...

Közzétette: Fumax – 2018. június 29., péntek

(Forrás: Fumax)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2814089459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása