Minden, ami DC!

A DC Entertainment elnöke otthagyja a Warnert

2018. június 06. 21:12 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Diane Nelson 22 év után int búcsút a cégnek.

diane-nelson1.jpg

Nelson nem csak a DC Entertatiment, hanem a Warner Bros. fogyasztói részlegének elnökeként is tevékenykedett. Március óta kényszerszabadságra vonult családi okok miatt, most azonban úgy döntött, nem kívánja folytatni a munkát a stúdiónál.

Nelson leginkább a Harry Potter franchise-on végzett munkája miatt ismert, ő felelt ugyanis a filmek fejlesztéséért és brandjéért, emellett pedig jó kapcsolatot ápol a könyvek szerzőjével, J.K. Rowlinggal.

Neki köszönhetjük továbbá szinte az összes DC sorozatot, számtalan képregényt és filmet, külön kiemelve a Wonder Woman szólókalandot, ami nagyrészt miatta kerülhetett végre a nagyvásznakra.

A vezetőségi tagok, akik Nelson elnöksége alatt kerültek kinevezésre, továbbra is a posztjaikon maradnak. A DC igazgatótanácsát, melynek tagjai Dan DiDio, Jim Lee, Geoff Johns és Amit Desai, más fogja felügyelni, a fogyasztói részleg jelenlegi elnöke, Pam Lifford pedig ezentúl egyenesen Kevin Tsjuiharának jelent.

(Forrás: Hollywood Reporter, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3514028520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása