Minden, ami DC!

Továbbra is Kiersey Clemons a DC Bővített Univerzum Iris Westje

2018. május 22. 20:26 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Talán ezúttal szemügyre is vehetjük majd őt a szerepben.

Kiersey Clemons Conan O'Brien műsorában árulta el, hogy a Flash moziban fog bemutatkozni Iris Westként. A karakter már "Az igazság ligája" című filmben is feltűnt volna, de miután a jelenete a vágószoba padlóján végezte, felmerültek olyan pletykák, hogy újracastingolják a szerepet, azonban Clemons mostani nyilatkozata pontot tehet az ügy végére.

Ezeken a kivágott képsorokon Barry Allen a képességeit használva menti meg Irist egy - vélhetően - halálos kimenetelű balesetből. Ez a részlet végül nem került bele a film házimozis változataiba sem, viszont a speciális effektusokon dolgozók kiszivárogtatták az internetre, amivel csak fokozták az érdeklődést Zack Snyder hőn áhított verziója iránt.

De nem csak a bájos színésznő tér vissza a továbbiakban (bár őt hivatalosan most fogjuk először látni). Ezra Miller, aki a Liga tagjaként már bemutatkozott a szélsebes szuperhős szerepében, várhatóan újra magára fogja ölteni a vörös jelmezt a karakter szólófilmjében is. A színész nemrég elmondta, hogy már beszélgettek a terveikről a film két rendezőjével, John Francis Daley-vel és Jonathan Goldsteinnel.

"Nemrég találkoztam velük," árulta el Miller a Wizard World Philadelphia eseményen. "Nagyon, nagyon, nagyon menő arcok. Imádom a munkáikat, szerintem nagyszerűek."

Afelől azonban mostanra már kétségek merültek fel, hogy a mozi tényleg a Flashpoint képregényt fogja-e adaptálni, mint ahogy azt a tavalyi San Diego-i Comic-Conon jelentette be a Warner Bros. Talán nem is butaság lassú léptekben haladni egy ilyen volumenű esemény felé, nemde?

Úgy néz ki tehát, hogy a projekt végre tényleg sínen van, hiszen nem rossz híreket kell közölnünk a film kapcsán.

(Forrás: Batman-News, Heroic Hollywood, ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4613993002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása