Minden, ami DC!

Alfred előzménysorozat érkezik az EPIX-re

2018. május 16. 18:59 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Újabb szolgáltató száll be a DC adaptációk világába.

Az MGM tulajdonában álló prémium kábelcsatorna berendelt egy 10 epizódos évadot a "Gotham" showrunnerének új drámájából, ami a "Pennyworth" címet kapta. A történet a Batman univerzumban játszódik, és a szuperhős legjobb barátjának és inasának eredetét meséli el.

A sorozat nem a "Gotham" spinoffja lesz, sokkal inkább egy különálló történet Alfred korai éveiről, amikor a brit légierő szolgálatában állt és egy titkos alakulat tagjaként tevékenykedett Thomas Wayne-nel, Bruce milliárdos apjával együtt, az 1960-as évek Londonjában. Sean Pertwee, aki a "Gotham" sorozatban kelti életre a karaktert, nem része a projektnek, a szereplőválogatás pedig még nem vette kezdetét. A széria egy egészen más univerzumban fog játszódni annak ellenére, hogy ugyanaz a showrunner és producercsapat áll a projekt mögött, akik a "Gotham"-ért is felelnek.

Bruno Heller végzi el a forgatókönyvírói és executive produceri teendőket is. A sorozat kapcsán Heller újra összedolgozik Danny Cannonnal, aki szintén EP-i munkakörben tiszteleg, emellett a pilot epizód rendezése is az ő feladata lesz, csakúgy, mint annak idején a "Gotham" esetében.

"A DC karakterek, valamint a hihetetlenül tehetséges Bruno Heller és Danny Cannon rajongóiként nagyon lelkesek vagyunk, hogy az Epix adhat otthont ennek a sorozatnak. Alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk velük, valamint Peter Roth-tal, Susan Rovnerrel, Brett Paullal és a Warner Horizon csapatával ezen a fantasztikus eredettörténeten," mondta az Epix elnöke, Michael Wright.

"Michael és a kollégái megteremtették a tökéletes helyszínt a történetmeséléshez, és mindannyian, akik a Pennyworth-ön dolgozunk, nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Epix felhozatalán szerepelhetünk," nyilatkozta Heller és Cannon.

A gyártási munkálatok még az idén megkezdődnek, a tervezett bemutató pedig 2019-ben lesz esedékes.

Mi már el is képzeltük a sorozat utolsó jelenetét, ahogy Thomas azt mondja Alfrednak: "Azon gondolkodtunk Marthával, hogy felvennénk egy komornyikot a házhoz. Mit szólnál hozzá, öreg barátom?" Közben Alfred elmosolyodik, ahogy a szülőágyon fekvő Marthára tekint, aki a kis Bruce-t tartja a kezében. Vágás, végefőcím, mi pedig várjuk az állásajánlatot a Warnertől.

(Forrás: THR, DC Comics, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8813964754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása