Minden, ami DC!

'Tini titánok': Visszatérhet a képernyőkre a klasszikus rajzfilmsorozat

2018. április 06. 18:59 | DC Magyarország | komment

Az egyik producer legalábbis optimistán áll a dologhoz.

A DC fiatal hőseink rajongói idén el lesznek kényeztetve, hiszen nyáron érkezik az amerikai mozikba a "Teen Titans Go! To the Movies" című egész estés animációs film, a "Young Justice" várva várt harmadik évada az év második felében érkezik, valamint az élőszereplős "Titans" is még idén várható a DC új streaming szolgáltatóján. Mégis felmerül a kérdés, hogy a klasszikus "Tini titánok" rajzfilmsorozat folytatására/rebootjára van-e némi esély.

A múlt hétvégén megrendezett WonderCon-on a "Tini titánok, harca fel!" stábja is képviseltette magát, Michael Jelenic producer pedig válaszolt a fent említett kérdésre. Állítása szerint "szinte garantált", hogy a sokak által szeretett rajzfilmsorozat visszatér a tévéképernyőkre, egyelőre azonban nem tudni, hogy pontosan milyen formában.

A "Tini titánok" 2003 és 2006 között volt a Cartoon Network műsorán, és ezalatt 65 epizódon keresztül követhettük a fiatal hősök kalandjait. Túlnyomórészt a sorozat iránti rajongás motiválta a készítőket a közelgő egész estét animáció elkészítésére, amit július 27-én mutatnak be Amerikában.

(Forrás: ComicBook, DC)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2613810258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása