Minden, ami DC!

'Gotham': David Mazouz Joker sokkoló belépőjéről beszélt

2018. március 02. 18:50 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A "Gotham" sorozat bőven tartogat még meglepetéseket, ezekből az egyik egy zöld hajú, sápadt arcú gonosszal kapcsolatos.

Bár Jerome nem maga a Bűn Bohóc Hercege, azért fontos szerepet játszik az igazi Joker színre lépésében ebben az évadban. A Bruce Wayne szerepében látható David Mazouz a ComicBook.com-nak mondott néhány szót Jerome visszatéréséről, és Joker belépőjéről.

"Azt senki nem vitatja, hogy Jerome úgy néz ki, mint a Joker, csak nincs sápadt arca és zöld haja. Vajon mit jelent ez? Elmondom, azt jelenti, hogy Jerome nem a Joker."

A fiatal színész aztán elmondta, hogy a Jerome és Joker közötti kapcsolathoz foghatót még nem láthattak a nézők.

"Tényleg sokkoló. Bátran kijelenthetem, hogy ez a sorozat eddigi legnagyobb meglepetése. A Gotham szereti cliffhangerekkel őrületbe kergetni a nézőket, de ez egészen más szinten van a többihez képest. Amikor elolvastam a szkriptet, azt mondtam: Édes Istenem! Igen! Ez tökéletes! Sokszor tettük már fel magunknak a kérdést: Jerome maga a Joker? Egyértelműen úgy viselkedik, mint Joker, de vajon tényleg ő az? Nem akarunk sem igennel, sem nemmel válaszolni erre a kérdésre, ezért megtaláltuk a tökéletesen kiegyensúlyozott módját a válaszadásnak. Jerome talán szerepet játszik az igazi Joker megszületésében, de nem ő konkrétan Joker."

Mazouz az interjú végén még egyszer megerősítette Jerome és Joker kapcsolatát, egy frappáns mondattal: "Jerome-nak nem lesz zöld haja és sápadt arca. Nem ő az a fickó."

A "Gotham" tegnap este tért vissza az amerikai tévéképernyőkre.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5213708986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása