Minden, ami DC!

'Lucifer': Megvan Káin megölt testvére!

2018. március 01. 13:33 | DC Magyarország | komment

A FOX egy nagyszerű csavarral állt elő a "Lucifer" téli olimpia utáni visszatérésére, ugyanis Káin megölt testvére, Ábel egy nő lesz!

lucifer-3x12-lauren-lapkus-abel.jpg

Ahogy azt korábban a TVLine-nak mondták, Lucifer, hogy segítsen Pierce-en/Káin-en, el fog menni a Pokolba, hogy meglátogassa a Világ Első Gyilkosának testvérét. A helyzet az, hogy Ábel valójában a Földön van és elfoglalta Bree porhüvelyét, egy nőét, aki egy robbanásban vesztette életét.

Mikor Bree (Lauren Lapkus alakításában) visszatér az élők sorába Ábel lelkével a testében, Lucifer és Pierce azért versengenek, hogy minél előbb megtalálják őt.

"Igen, Ábel a pokolban van, és Káin erről mit sem tud," nyilatkozta Joe Henderson showrunner. Sőt, amikor Káin megtudja az igazságot, "bizonyosságot nyer afelől, hogy Ábel épp olyan rossz, mint ő, az egyetlen különbség köztük csupán annyi, hogy Káin nyerte a harcot."

A "Lucifer" harmadik évada február 26 óta újra műsoron van az Államokban, a szóban forgó epizód pedig március 5-én érkezik.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2513705906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása