Minden, ami DC!

Joaquin Phoenix játszhatja Jokert Todd Phillips szólófilmjében

2018. február 08. 19:45 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Joaquin Phoenix tárgyalásokat folytat a Bűn Bohóc Herceg szerepéért a Warner Bros. és Todd Phillips egyelőre cím nélküli Joker eredetfilmjében.

A stúdió és Phoenix között még nem született meg a megegyezés, Phillips azonban világossá tette, hogy őt szeretné látni a szerepben, és ez ellen a színésznek sincs semmi kifogása.

Phillips forgatókönyvíróként és rendezőként adja a nevét a filmhez. Phillips még az új év előtt találkozott Phoenix-szel, jelenleg pedig arra várnak, hogy a stúdió lépjen.

A film a DC Comics új bannerje alatt készülhet el, ami olyan történetekkel szélesbítené az ikonikus képregény karakterek kánonját, melyek az egyre csak bővülő filmes univerzumban nem kapnak helyet. Legutóbb Jared Leto jutott lehetőséghez Jokerként az "Öngyilkos osztag" című filmben, melynek a folytatásában is visszatérhet a szerepbe, Phillips filmje kapcsán viszont nem érintett. Pletykák szerint először Leonardo DiCapriot keresték fel a szereppel, ám ebből végül nem lett semmi.

Phillips Scott Silverrel karöltve írja a forgatókönyvet, melynek története abba enged betekintést, hogy Joker hogyan vált bűnözőzsenivé. Egyes források szerint a film a '80-as években fog játszódni, és sokkal inkább hajaz majd egy komoly gengszterdrámára, mintsem egy képregényadaptációra.

Phoenix neve már a "Batman Superman ellen" idején is felkerült a DC radarjára, akkor Lex Luthor szerepére szemelték ki, a Marvelnél pedig Doctor Strange eljátszására volt esélyes.

(Forrás: Variety, Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1313646908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása