Minden, ami DC!

'Shazam!': Befutott az első szinopszis; íme a teljes szereplőgárda

2018. február 06. 10:08 | DC Magyarország | komment

Hivatalosan is kezdetét vette a New Line Cinema égisze alatt készülő "Shazam!" forgatása David F. Sandberg ("Annabelle 2. - A teremtés") irányításával. Az eredetsztori címszereplő szuperhősét Zachary Levi ("Chuck" tévésorozat) játssza, Billy Batson szerepében Asher Angel ("Andi Mack" tévésorozat) látható, a szupergonosz Dr. Thaddeus Sivanát pedig Mark Strong ("Kingsman" filmek) kelti életre. Peter Safran (a hamarosan érkező "Aquaman", valamint "Démonok között" és "Annabelle" filmek) producerként működik közre.

Mindannyiunkban van egy szuperhős, csupán egy kis varázslat kell, hogy előcsalogassuk. Billy Batson (Angel) esetében a SHAZAM! varázsszó hatására ez a 14 éves, nagyokos árva fiú egy felnőtt szuperhőssé, Shazammá (Levi) válik, egy öreg mágus segítségével. Az istenszerű test azonban egy gyermeki lelket rejt, hősünk tehát azt teszi, amit minden kamasz tenne az újdonsült képességeivel: elszórakozik velük! Vajon tud repülni? Van röntgenlátása? Tud villámokat lövellni a kezéből? El tudja lógni a szociológiavizsgát? Shazam gyermeki gondtalansággal próbálgatja képességei határait, de igyekeznie kell ezek élsajátításával, ugyanis fel kell vennie a harcot a Dr. Thaddeus Sivana (Strong) irányította sötét erőkkel.

A filmben továbbá szerepel még Jack Dylan Grazer ("AZ"), mint Billy szuperhősrajongó legjobb barátja, Freddy, aki szintén örökbefogadott fiatal, mint Grace Fulton ("Annabelle 2. - A teremtés") Mary-je; Faithe Herman ("Rólunk szól" tévésorozat) Darlája; Ian Chen ("Amerika Huangjai" tévésorozat) Eugene-ja; valamint Jovan Armand ("Hawaii Five-O" tévésorozat) Pedrója. Az örökbefogadó szülőket, Victor és Rosa Vasquezt Cooper Andrews ("The Walking Dead" tévésorozat) és Marta Milans ("Killer Women" tévésorozat) játsszák, a Varázsló szerepében pedig Ron Cephas Jones ("Rólunk szól" tévésorozat) jut lehetőséghez.

Christopher Godsick, Jeffrey Chernov, Dwayne Johnson, Dany Garcia és Hiram Garcia az executive produceri teendőket látják el.

Sandberg csapatában megtalálható az "Annabelle 2. - A teremtés" operatőrje, Maxime Alexandre, Jennifer Spence látványtervező, Michel Aller vágó és Leah Butler jelmeztervező.

A DC univerzum oszlopos, ám egyedien családbarát hangulattal és humorral operáló tagja először a Whiz Comics képregény lapjain tűnt fel 1940-ben, alkotója Bill Parker és C.C. Beck.

A Philadelphiában játszódó történet jelentős részét Torontóban forgatják.

A New Line Cinema filmje, a "Shazam!" 2019. április 5-én kerül az amerikai mozikba.

A cikk a Business Wire oldalán megjelent hivatalos közlemény alapján készült.

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Kövessétek az új Instagram oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8713638596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása