Minden, ami DC!

'Supergirl': Jesse Rath lesz Brainiac 5

2017. november 08. 17:20 | DC Magyarország | komment

"Az ellenállás városa" sorozat sztárja visszatérő szerepre szerződött le.

A 12-es szintű intelligenciával rendelkező félig ember, félig gép Brainiac 5 a Legion of Super-Heroes tagja, akik a 31. századból érkeznek National City-be, hogy segítsék Supergirlt és a DEO-t a Reign elleni harcban. Mint azt már tudjuk, a Reign nevű gonosz igazából Samantha Arias (Odette Annable alakításában) későbbi alakja.

Természetesen a képregényes kánonban Brainiac 5 nem csupán "segítőtársa" volt Supergirlnek. Ahogy azt Andrew Kreisberg, a sorozat egyik showrunnere is elárulta: "Valakinek az események közben igencsak megtetszik Kara, és ez nagyon jó mókának alapoz meg."

Rath először a harmadik évad 10. részében tűnik majd fel, amely a "Legion of Super-Heroes" címet kapta. "Nem nevezhetjük így az epizódot anélkül, hogy tényleg behoznánk a Légiót is a történetbe. Már utaltunk rájuk az első évadban, amikor egy légiós gyűrűt láthattunk a Magány Erődjében, tehát várható volt, hogy előbb-utóbb felbukkannak."

"Supergirl az eddigi legnagyobb veszéllyel kell szembenézzen, mióta létezik ez a sorozat. Minden szövetségesre szüksége lesz, hogy legyőzhesse Reign-t, és ebben a Légiónak nagy szerepe lesz," tette hozzá Kreisberg.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6713200191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása