Minden, ami DC!

Manu Bennett önálló Deathstroke tévésorozatot szeretne

2017. október 31. 17:25 | DC Magyarország | komment

Manu Bennet állítása szerint ő, és az "Arrow" showrunnere, Marc Guggenheim beszélgettek arról, hogy hogyan képzelnének el egy Deathstroke tévésorozatot, annak ellenére, hogy a Warner korlátozza egyes karakterek televíziós használati jogait.

Bennett két évadot kihagyott a sorozatból, mielőtt visszatért volna Slade Wilson szerepébe az "Arrow" ötödik szezonzárójában. A londoni MCM Comic-Conon nyilatkozta a sajtó képviselőinek, hogy szívesen csinálna szólósorozatot, ha ez lehetséges lenne.

"Marc Guggenheim és én beszélgettünk egy Deathstroke tévésorozatról, és szerintünk király lenne. Ha megcsinálhatnánk R-besorolással, átvihetnénk egy olyan platformra, ahol ez lehetséges, olyan stílusú lenne, mint a Logan, meg ilyesmi. Marc és én megírnánk a sorozatot, de sajnos nem mi döntünk a karakter felől. Tudom, hogy a rajongótábor odalenne érte. Marc őszintén elmondta nekem, hogy meg vannak kötve a kezei azzal kapcsolatban, hogy milyen mértékben használhatja Deathstroke karakterét az Arrowban. A Warner fővállalata, a filmes részleg megszabta, hogy egyes karaktereket nem hozhatunk át a tévéképernyőkre. Ez elég gáz, de ki vagyok én, hogy beleszóljak? Igazság szerint ez az ő tulajdonuk, és úgy bánnak vele, ahogy ők a legjobbnak látják."

Bár nemrégiben röppen fel egy tervezett Deathstroke mozifilm híre, azért mi egy magas korhatár-besorolású tévésorozattal is el tudnánk ütni az időt. Bennet Deathstroke-ját az "Arrow" hatodik évadának 5. és 6. epizódjában láthatjuk majd legközelebb egy kétrészes történet során.

(Forrás: Spoiler TV)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4613115212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása