Minden, ami DC!

'Gotham': Peyton List az új Méregcsók

2017. október 30. 16:53 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A "Kapcsolat" és a "Mad Men: Reklámőrültek" sorozat sztárja, Peyton List lesz a Batman eredettörténetét bemutató "Gotham" új Ivy Pepperje/Méregcsókja, akit korábban Clare Foley és Maggie Geha is életre keltett. List visszatérő vendégszereplő lesz a negyedik évadban.

"Méregcsók eredettörténetének egy újabb lépcsőjéhez érkezve Ivy Pepper újabb átalakuláson esik át, ami már egyre közelebb lesz ahhoz a figurához, amit a képregényekből ismerünk. Veszélyes nő. Egy őrült energiabomba. Szemet vet Gotham városára, és a saját zöld édenkertjévé akarja varázsolni," mesélték a sorozat producerei.

A DC körökben a "The Flash" Lisa Snartjaként is ismert színésznővel valamikor 2018 elején találkozhatunk először Méregcsók szerepében.

(Forrás: Deadline, Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6413117950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása