Minden, ami DC!

BRÉKING: Deathstroke film készülhet 'A rajtaütés' rendezőjével!

2017. október 25. 22:02 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

"A rajtaütés" alkotója, Gareth Evans tárgyalási fázisba került a karakter önálló mozija kapcsán, amelyben az írói és a rendezői feladat is rá hárulna.

Továbbra is Joe Manganiello a kiszemelt a címszerepre, bár egyelőre nincs leszerződve a projekthez, ahogy Evans sem. Egy ideig úgy volt, hogy Deathstroke Batman szólófilmjében tűnik fel gonosz szerepben, amit akkor még Ben Affleck írt és rendezett volna. Aztán Matt Reeves, "A majmok bolygója - Forradalom" és "A majmok bolygója - Háború" rendezője vette át a stafétát, aki kukázta Affleck forgatókönyvét, és elölről kezdte az egészet. Emiatt aztán Deathstroke szerepeltetése is bizonytalanná vált, ami a rendezőcserét követő Manganiello nyilatkozatokon is megérződött.

"Az igazság ligája" forgatásán még egy tesztfelvétel is készült Manganielloról Deathstroke jelmezben:

Arról nincs hír, hogy a Bővített Univerzum részeként készülne-e a projekt. Erre Manganiello castingja sem lenne biztosíték, hiszen még nem mutatták be a karaktert a moziverzumban, így könnyedén meghúzhatja a stúdió, hogy az új bannere alatt mutatja be a filmet.

Gareth Evans tavaly elutasította a "Justice League Dark" rendezését, de úgy látszik, ebben a projektben a stúdióhoz hasonlóan látna fantáziát, bár, mint írtuk, még semmit nem írtak alá a felek.

(Forrás: The Wrap, The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4413086096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása