Minden, ami DC!

Készülőben a 'Teen Titans Go!' mozis változata

2017. október 13. 11:26 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A filmről pár hete hullt le a lepel, most pedig a szinkronszínészek és a készítők névsorát is nyilvánosságra hozták.

A Warner Bros. Pictures ma bejelentette, hogy Will Arnett ("Lego Batman - A film") és Kristen Bell ("Jégvarázs") kölcsönzik majd a hangjukat a "Teen Titans Go!" animációs sorozat első nagyvásznas produkciójában - melynek címe "Teen Titans Go! to the Movies" lesz.

Szintén szerepelni fog a filmben Greg Cipes ("Tini nindzsa teknőcök" animációs sorozat), mint Gézengúz, Scott Menville ("Marvel Pókember" animációs sorozat), mint Robin, Khary Payton ("The Walking Dead"), mint Cyborg, Tara Strong ("Én kicsi pónim" franchise), mint Raven és Hynden Walch (Kalandra fel!), mint Csillagfény. Mindannyian a Cartoon Network népszerű sorozatából megismert karaktereiket viszik tovább, melynek középpontjában a fiatal bűnüldöző szuperhősök kalandjai állnak.

A rendezői székbe Aaron Horvath és Peter Rida Michail fog majd ülni, Michael Jelenic és Horvath forgatókönyve alapján halad majd a munka. Michail, Will Arnett és Peggy Regan producer lesz Sam Register-rel, Jelenic és Horvath pedig executive producerként működnek közre.

Arnett számára nem ismeretlen a DC hősök szinkronizálása, hiszen ő adta a hangját Lego Batmannek a karakter idei szólómenetében, valamint a 2014-es "A Lego-kaland"-ban. Ugyanakkor a népszerű Netflixes sorozat, a "BoJack Horseman" főhőse is az ő orgánumán szólal meg.

Bell a "Jégvarázs"-ban keltette életre Anna-t, valamint hallható volt a "Zootopia"-ban és Arnett-tel együtt a "BoJack Horseman"-ben is.

A film 2018. július 27-én kerül mozikba világszerte.

(Forrás: Warner Bros.)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3612958071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása