Minden, ami DC!

26 epizódból fog állni a 'Young Justice' harmadik évada

2017. október 04. 10:27 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. még áprilisban jelentette be, hogy saját gyártású sorozatokkal, köztük az újraélesztett "Young Justice"-szal indul útjára 2018-ban a DC témájú digitális szolgáltatásuk. Most pedig megtudtuk Brandon Vietti író, producer és DC animációs rendezőnek köszönhetően, hogy az "Outsiders" alcímre figyelő folytatás mennyi epizódból fog állni.

Viettit arról kérdezték a Twitteren, hogy a Netflix politikájához hasonlóan a DC szolgáltatásán is egyszerre fog-e debütálni a szezon összes része, illetve hány epizódról is van szó. Vietti a következőket válaszolta:

"1. Nem tudom. A DC digitális szolgáltatása fogja meghatározni, hogyan jönnek ki a részek. 2. A Young Justice 3. évadának 26 epizódja lesz."

Ez azt jelenti, hogy a készítők visszatérnek a sorozat gyökereihez, ugyanis az első évad szintén 26 résszel operált, addig a második már csak 20-szal.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10012924373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása