Minden, ami DC!

Reeves: 'A Batman NYILVÁN a DC univerzum része lesz.'

2017. augusztus 24. 20:34 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A következő Batman-mozi direktora bejelentkezett a Twitterre, és véget vetett a film körüli (negatív) pletykaáradatnak. Részletek az elolvasom mögött!

"Jézusom, miről maradtam le, srácok? Tisztázzuk: A Batman NYILVÁN a DC univerzum része lesz. Batman az Batman." (Tweet ITT)

"A korábbi nyilatkozatom, miszerint nem a DCBU része, arra vonatkozott, hogy ez a történet kizárólag Batmanről fog szólni. Nem lesz telepakolva cameókkal, amik más filmeket harangoznak be." (Tweet ITT és ITT)

Az említett korábbi nyilatkozatot ugyebár több médium is összeboronálta azzal a bejelentéssel, miszerint a Warner az épülő Moziverzumon kívül játszódó DC filmeket is tervez készíteni, más színészekkel a karakterek szerepében.

Matt Reeves elegánsan zárta a mondandóját:

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5612777288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása