Minden, ami DC!

MAGYAR MEGJELENÉS: Batman és Harley Quinn

2017. augusztus 17. 19:05 | DC Magyarország | komment

Szeptember hónap idén a képregényfilmek szerelmeseinek kedvez majd, ugyanis "A galaxis őrzői vol. 2" és a "Wonder Woman" várva várt hóvégi megjelenése előtt, szeptember 6-án a DC és a Warner Bros. animációs részlegétől érkezik a "Batman és Harley Quinn" (és Éjszárny) is. FRISSÍTVE A BORÍTÓVAL!

Egy nagyszájú vadóc, akinek van egy-két ütős lapja!

A legendás Bruce Timm történetéből készült ez a vadonatúj animációs film, amely újabb fejezetét tárja fel a DC Univerzumnak. Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gothamben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét! Harley nem rég szabadult az Arkham Elmegyógyintézetből, és épp azon ügyködne, hogy gonoszkodástól mentes, normális életet éljen, ámde kénytelen ismét felölteni sztreccsruháját és bevetni éles nyelvét. Szóval, kösd fel a gatyódat, haver, Harley ismét akcióba lendül! Tele szédítő üldözéses jelenetekkel és kőkemény nehézfiúkkal, ez a film olyan akciódús kalandokat kínál, melyeket átélve talán még a mindig morózus Batman is azt mondaná, hogy ez aztán a nem semmi! Keresd a legújabb DC animációs filmet DVD-n!

EXTRA (magyar felirattal): Bepillantás a DC Univerzum következő egész estés animációs filmjébe

y34647_batman_and_harley_quinn_dvd_3d.jpg

Forgalmazza: Pro Video Film & Distribution Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6012757622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása