Minden, ami DC!

Élőszereplős 'Titans': Fiatal ausztrál tehetség Raven szerepében

2017. augusztus 04. 08:32 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A 13 éves ausztrál újonc, Teagan Croft kapta a Raven állandó szerepét az élőszereplős "Titans" sorozatban, ami Greg Berlanti, Akiva Goldsman, Geoff Johns, Sarah Schechter és a Warner Bros TV kezei közül kerül majd ki. A premierje valamikor 2018-ban lesz esedékes, mint az egyik műsor, amivel útjára indul a stúdió DC-témájú digitális szolgáltatása.0000000067.png

Croft Ravenje a leírás szerint "egy démon lánya, egy erős empata, aki muszáj kordában tartsa az érzelmeit különben, elszabadul a démoni oldala."

"A Goldsman (Star Trek: Discovery), a DC Entertainment elnöke és kreatív igazgatója, Johns (The Flash, Arrow) és Berlanti (Arrow, DC's Legends of Tomorrow, The Flash, Supergirl) által írt Titans a képregények egyik legnépszerűbb csapatát mutatja be. Egy leendő szuperhőscsapatot követhetünk nyomon, aminek a DC univerzum minden szegletéből vannak tagjai. Az akciódús kalandsorozatban Dick Grayson előtör az árnyékokból, hogy egy félelmet nem ismerő, új szupercsapat vezére legyen, amiben jelen van Starfire, Raven és még sokan mások."

Teagan 2016-ban az ausztrál "Home and Away" (idehaza "Otthonunk") sorozat néhány részében, majd az "The Osiris Child" című filmben szerepelt. Amerikában a "Titans" szériával fog debütálni. 

Hamarosan befuthatnak további castingok is a sorozat kapcsán, de addig is, itt olvashatjátok el a főszereplők leírásait.

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1612719230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása