Minden, ami DC!

TI KÜLDTÉTEK: Fan Art Péntek All Stars

2017. május 25. 22:36 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Facebook oldalunkon nemrég egy új rovatba kezdtünk, aminek a Fan Art Péntek nevet adtuk. Ez abból állt, hogy az általatok, olvasók által küldött rajongói munkáknak adtunk egy kis rivaldafényt minden hétvégén. A rovat pár hét után felemás statisztikáknak örvendett. Az egyik oldalon teljes volt a siker, az email-fiókunkat ellepték az általatok küldött, változatos technikájú és stílusú, szebbnél szebb rajongói munkák, amelyek azt bizonyították, hogy a jelen levő 11 ezer emberből bőven akadnak tehetséges alkotók, aminek nagyon örültünk, és a bőség zavarában nem is tudtuk, hogy mikor melyik képet osszuk meg a "nagyvilággal". Ez volt az érme pozitív oldala. Amellett viszont nem mehettünk el, hogy milyen kevés reakciót váltott ki a közönségből ez a rovat hétről hétre, ami azt mutatta, hogy elég csekély az érdeklődés a Fan Art Péntek iránt. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt így, ebben a formában nem visszük tovább, hiszen mi azért dolgozunk, hogy olyan tartalmak kerüljenek ki az oldalra, amik lehetőleg minél több embert megmozgatnak/szórakoztatnak/inspirálnak. Viszont azt sem akartuk, hogy a beérkezett művek a süllyesztőben végezzék, ezért született ez a bejegyzés, amiben szépen sorra vesszük minden olvasónk minden beküldött munkáját, és közszemlére tesszük őket egy hatalmas csokorban.

fanartpentek.png

Ami pedig a Facebookot illeti, ez nem jelenti azt, hogy soha többet nem teszünk ki rajongói alkotásokat akár tőletek, akár másoktól, csupán nem lesz heti rovat belőle. Ha tehát küldenél nekünk bármilyen DC témájú alkotást, továbbra is szívesen fogadjuk és köszönjük, de nem egy pénteki rovat keretein belül lesz publikálva, hanem egy teljesen véletlenszerű napon, lehet két hét, lehet három nap múlva. Így még talán izgalmasabb is a dolog, folyton követni kell az oldalt, mert sosem tudni, mikor köszön vissza a saját munkád egy posztban.

Most pedig jöjjön minden rajongói munka, amit 2017. május 26-ig emailben kaptunk. Vágjunk bele, sok látnivaló lesz itt.

Róka Zoltán nevű olvasónkkal indult az egész rovat, aki előbb egy Batman/Superman témájú rajzot küldött, később pedig egy Batman/Joker alkotással gazdagította a rovat felhozatalát.

Norboy művésznevű olvasónk egy Batmant küldött nekünk. És milyen jól tette.

norboy.png

Farkas Ádámtól három igazán profi képet kaptunk, amelyek között befigyel egy kis Marvel is, de elárulunk egy titkot: itt, a DC Comics Magyarország szerkesztőségében szeretjük ám a Bosszúállókat is.

Kasza Patrikot a haverja két nagyon laza bataranggal lepte meg, ez pedig arra inspirálta őt, hogy méltó céltáblát kreáljon magának, amin tökéletesítheti a dobótechnikáját.

kasza-patrik.png

Comic Fanboy művésznév mögé rejtőző olvasónk 5 alkotást is küldött, amelyek közül nehezen tudnánk egyetlen kedvencet választani, mert mind nagyon jó.

Győrfi Tibor egy Acélembert dobott be a közösbe, amit az emailje szerint egy kedves lánytól kapott ajándékba. Kicsit irigykedünk.

gyorfi-tibor.png

Balog Krisztina annyi inspirációt nyert Ezüst Kísértet karakteréből, hogy nem állt meg egy "szimpla" rajznál, hanem az arcát is kellően kifestette. Vagy elszántan dolgozunk ugyebár, vagy sehogy. Ha érdekel titeket Krisztina további munkássága, tévedjetek a Facebook oldalára.

 Heiszler Mátétól egy olyan rajzot kaptunk, ami félig Batman, félig Joker, de egészen király.

heiszler-mate.png

Sipos Gergő a vektorgrafika területén vágtázik, aminek például ez a Macskanő az eredménye, amit nekünk küldött.

sipos-gergo.png

Adomán László egy egészen egyedi munkát küldött nekünk. Párjával egy Joker/Harley Quinn témájú éjjeliszekrényt dobtak össze, hogy szobájuk dísze legyen, majd úgy gondolták, hogy ezt megosztják velünk és veletek is. Nagyon jól tették, ráadásul az emailt még megfejelték egy Joker rajzzal is.

Mihók Ferenc bámulatos munkákat dobott a közösbe, amelyek hangulata a rajzfilmek világát idézi. Érdemes egy pillantást vetni ezekre a képekre.

Csipkés Csaba nevű olvasónk két munkát küldött, és mindkettő elképesztően jó. Az egyiknek "The Joke" a címe, a másik pedig "Batblood" névre lett keresztelve.

Jakab Mónika a Jokeres rajzok csokrát bővítette egy munkával, mi pedig ezt egy cseppet sem bánjuk.

jakab-monika.png

Régen láttunk egy jó kis Joker rajzot, ugye? Itt egy egészen más stílusú megközelítés a Bűn Bohóc Hercegéhez, ami ezúttal Posta Anna nevű olvasónk keze munkáját dicséri. Jópofa, szeretjük.

posta-anna.png

Deindoli Hanna egy Batgirl rajzzal járult hozzá a rovatunkhoz, amit egy ismerőse készített neki.

deindoli-hanna.png

Végül, de nem utolsó sorban Nagy Dani munkáját mutatjuk meg, aki úgy gondolta, hogy a Cameok Királyának nem szabhat gátat a kiadók közötti átmenet, így a sok Marveles felbukkanás után Stan Lee miért ne kerülhetne be egy DC témájú fanart rovatba. Értékeljük a határokat átvágó hozzáállást, és üdvözöljük köreinkben a 94 éves élő legendát egy megkapóan jól sikerült rajz erejéig. Excelsior, vagy hogy mondják a konkurenciánál.

nagy-dani.png

Ez volt tehát a 16 ember 30 munkáját bemutató mega-giga Fan Art Péntek összeállítás. Köszönjük mindenkinek, aki küldött nekünk képeket, és továbbra is küldhet, aki akar, csupán ezentúl nem heti rovatként publikáljuk őket, hanem véletlenszerű napokon (kulisszatitok: amikor nincs más poszt ötletünk). Tartsatok velünk továbbra is, valamint ne felejtsétek el, hogy a régi Facebook oldalunk hamarosan megszűnik, és új helyen folytatjuk a munkát, amit itt találtok. Érdemes kedvelni még időben, csatlakozzatok a sereghez!

Írta: Genzo

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8212538363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása