Minden, ami DC!

MAGYAR MEGJELENÉS: Lego Batman - A film

2017. május 15. 19:02 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Február elején jött, és kasszát robbantott "A Lego-kaland" legnépszerűbb karaktere a saját mozifilmjével, hamarosan pedig visszatér, hogy a lemezeladások tekintetében is felmutasson valamit. A hazai forgalmazó Pro Video Film & Distribution a nap folyamán küldte ki a júniusi BD/DVD megjelenéseit, aminek legjavát a "Lego Batman - A film" (a "Minden, amit tudnod kell..." cikkünk) különböző változatai teszik ki.

lgp-cp-1157.jpg

Mindig légy önmagad… kivéve, ha BATMAN lehetsz!

Ugyanazzal az őrületes tempóval felvértezve, mint ami A LEGO®-kalandból is világszenzációt csinált, az eredeti csapat önjelölt vezetője, LEGO® Batman most saját egész estés kalanddal tér vissza. De Gotham óriási változások elé néz, és ha Batman meg akarja akadályozni Jokert a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM-en, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en, illetve 1 és 2 lemezes DVD-n is!

Felsőbbrendű MAGYAR EXTRÁK (kivéve az 1 lemezes DVD-n):

  • 4 új eredeti animációs rövidfilm
  • 4 kimaradt jelenet
  • 6 kisfilm
  • És még sok minden más!

1 lemezes DVD MAGYAR EXTRA:

  • Kockáról kockára: Így készült a LEGO® Batman: A film

Keresd a film különböző változatait június 7-től!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni a hamarosan induló új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr912506735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása