Minden, ami DC!

Íme az 'Aquaman' hivatalos logója, készítő-és színészgárdája

2017. május 04. 08:22 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Hivatalosan is kezdetét vette a Warner Bros. Pictures égisze alatt, James Wan rendezésében készülő akciókaland, az első szóló "Aquaman" film forgatása "Ahab" munkacímen! Jason Momoa játssza a címszerepet, aki az ősszel érkező "Az igazság ligája" után tér vissza a karakterhez.

aquaman_title.jpg

A film első hivatalos logója

A filmben továbbá szerepel még Amber Heard ("Az igazság ligája," "Magic Mike XXL"), mint Mera; az Oscar-jelölt Willem Dafoe ("A szakasz," "Pókember 2”), mint Vulko; Temuera Morrison ("Star Wars: A klónok támadása," "Zöld Lámpás"), mint Tom Curry; Dolph Lundgren ("A feláldozhatók" filmek), mint Nereus; Yahya Abdul-Mateen II (az érkező "Baywatch," a Netflix "The Get Down"-ja), mint Black Manta; valamint Patrick Wilson (“Démonok között” filmek, "Watchmen - Az őrzők"), mint Orm/Ocean Master; és az Oscar-nyertes Nicole Kidman ("Az órák," "Oroszlán"), mint Atlanna.

Produceri szerepet vállalt Peter Safran, valamint Zack Snyder, Deborah Snyder, Rob Cowan, Jon Berg és Geoff Johns executive producerként működnek közre.

Wan csapata a kulisszák mögött számos olyan nevet tartalmaz, aki nem először dolgozik a rendezővel, mint az Oscar-jelölt operatőr, Don Burgess ("Démonok között 2," "Forrest Gump"), az rendezővel már ötször is együtt tevékenykedő vágó, Kirk M. Morri ("Démonok között" filmek, "Halálos iramban 7," az "Insidious" filmek) és Bill Brzeski látványtervező ("Halálos iramban 7"). Hozzájuk csatlakozik Kym Barrett jelmeztervező ("Mátrix" trilógia; "A csodálatos Pókember") az Oscar-nyertes Charles Gibson ("A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse," "Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. és 2. rész") VFX supervisor, valamint Kelvin McIlwain VFX supervisor ("Halálos iramban" franchise) oldalán.

James Wan első fotója a színfalak mögül

A tengerek királyához méltóan a forgatás nagy részét az ausztráliai Queensland állam Gold Coast nevű városában bonyolítják le, valamint a Village Roadshow Studios területén. A munkálatok során igénybe veszik a létesítmény mind a 9 VRS csarnokát, beleértve a legújabbat, a Stage 9-t, ami a legnagyobb a déli félteken. Új-Fundlandban, Szicíliában és Tunéziában is rögzítenek majd jeleneteket.

Aquamant, a már több, mint 75 éves ikont a DC Comics rajongói Atlantisz uralkodójaként ismerik, aki elkötelezetten védelmezi az egész bolygót, a vízi életet és a szárazföldet egyaránt.

A stúdió legfrissebb bejelentése szerint az egyre csak vártabb szuperprodukciót – ami egyelőre az egyetlen, aminek az érkezése a következő évre meg van erősítve 2018. december 21-én mutatják be az Egyesült Államokban, várhatóan egy nappal a magyar premiert követően. Azonban Aquaman, Mera és Vulko karakterével korábban, az idén novemberben mozikba kerülő "Az igazság ligája" filmben is találkozhatunk.

Ti elégedettek vagytok a névsorral?

A fent olvasható írásunk az elsőként a Warner Bros. Business Wire oldalán megjelent hivatalos angol nyelvű bejelentése alapján készült.

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Kövessétek az új Instagram oldalunkat!

Írta és fordította: Genzo és Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr612478887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása